ZASADI DRVO! Nagrađujemo najlepše fotografije na temu "Drvo i život"
Foto: Kurir

ZASADI DRVO! Nagrađujemo najlepše fotografije na temu "Drvo i život"

Zasadi Drvo -

Deco, šaljite nam svoje fotografije najlepših predela Srbije, njene prirode, bujnih šuma i osvojite vredne nagrade!

Dečji konkurs "Drvo i život" za najlepše fotografije biće otvoren od danas pa sve do 17. februara. Tokom tog perioda na foto-konkurs, u okviru projekta "Zasadi drvo" koji je pokrenula kompanija Adria Media Group sa svojim partnerom dm drogerie markt, možete slati najlepše fotografije na zadatu temu i dobiti vredne nagrade.

Zato vas, draga deco od 7 do 17 godina, pozivamo da fotografišete predivne predele naše zemlje, prirodu Srbije, šume, drveće, lišće i sve što vas asocira na život i budete učesnici našeg foto-konkursa.

Kako se učestvuje na foto-konkursu?

Ništa lakše, samo sledite ova četiri koraka:

1. Napravite fotografiju na zadatu temu;

2. Potrebno je da vi ili roditelji zapratite stranicu "Zasadi drvo" na društvenim mrežama (Fejsbuk i Instagram);

3. Pošaljite fotografiju na mejl nagradnaakcijaŽadriamedia.rs : nagradnaakcijaŽadriamedia.rs>s naslovom mejla/Subject: Za konkurs "Drvo i život". U okviru prijave, učesnici treba da uz fotografiju pošalju i ime i prezime, godište autora i mejl adresu roditelja, staratelja ili usvojioca, odnosno kontakt osobe autora.

3. Pošaljite fotografiju na mejl nagradnaakcijaŽadriamedia.rs:nagradnaakcijaŽadriamedia.rs>s naslovom mejla: Za konkurs "Drvo i život".

Takođe, uz fotografiju je potrebno da pošaljete i sledeće podatke: ime i prezime autora, njegovo godište, kao i ime, prezime i mejl adresu kontakt osobe autora, odnosno roditelja, staratelja ili usvojioca.

4. Nakon prijema fotografije, u roku od 24 č na imejl adresu koju ste dostavili biće vam poslata saglasnost za učešće maloletnika na foto-konkursu, koju treba popuniti i poslati nazad. Nakon toga, organizator će poslati potvrdu učesniku da je fotografija uspešno primljena i da ulazi u takmičarski deo.

Jednostavna pravila

- Jedna osoba može poslati samo jednu fotografiju na konkurs.

- Radovi moraju biti originalni, izrađeni samostalno i poslati u skladu s propozicijama konkursa.

- U slučaju da se roditelj ne saglasi, odnosno ne popuni saglasnost za učešće deteta na konkursu, prijava se neće uzeti u obzir.

- Prijavom na konkurs učesnici daju saglasnost organizatoru da bez ikakve naknade koristi dostavljene fotografije i da ih objavljuje.

Vredne nagrade za pet najboljih

Po završetku konkursa žiri će izabrati pet najboljih fotografija, od kojih će za svaku biti dodeljen po jedan "dm vaučer" - za osvojeno prvo mesto sledi nagrada od 5.000 dinara, za osvojeno drugo mesto nagrada je 4.000 dinara, za treće mesto 3.000 dinara, dok će dobitnici četvrtog i petog mesta osvojiti "dm vaučer" od 2.000 dinara.

Svi pobednički radovi biće objavljeni na društvenim mrežama u vlasništvu AMG i dm drogerie markt, dok će pobedničke fotografije biti objavljene i u svim ostalim medijima u vlasništvu AMG, kao i Adria Media Magazina i Mondo portala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track