13:31

USPELI SMO NEZAMISLIVO Petrović ispričala kako je u akciji Zasadi drvo zasađeno 200.000 stabala drveća

zasadi drvo

USPELI SMO NEZAMISLIVO Petrović ispričala kako je u akciji Zasadi drvo zasađeno 200.000 stabala drveća PLANIRAJU SE NOVI PROJEKTI!

Zasadi Drvo -

Menadžerka korporativnih komunikacija u kompaniji Adria Media group Irena Petrović ocenila je za Kurir televiziju u Pulsu Srbije koliko je akcija "Zasadi drvo" značajna

Kao što su na samom početku treće sezone akcije „Zasadi drvo“ obećali njeni pokretači – kompanije Adria media group i dm drogerie markt, ispunjen je do sada najveći cilj, posadjeno je čak 200.000 sadnica.

Irena Petrović
foto: Kurir Televizija

Osim po rekordnom broju zasadjenih stabala, sezonu „Četiri godišnja doba“ pamtićemo i po najmladjim volonterima, sadnjama u školama na teritoriji čitave Srbije i otvaranju važnih tema koje su putokaz za sve naše buduće aktivnosti.

1 / 6 Foto: Kurir televizija

- Jako smo ponosni. Uspeli smo skoro nezamislivo. U trećoj sezoni, od septembra do polovine aprila uspeli smo da zasadimo 200.000 sadnica na 48 lokacija širom Srbije. To je najvažniji rezultat, ali ne i jedini. Pored sadnje, uspeli smo da u svim osnovnim školama u Srbiji organizujemo akciju sadnje drveća za đake prvake, okupili smo eksperte koji su dali smernice za izradu strategije za naredni period, a organizovali smo i brojne radionice za najmlađe. Za nas i naše partnere više ne postoji nemoguće, samo je važno da imamo viziju šta želimo - rekla je menadžerka korporativnih komunikacija u kompaniji Adria Media group Irena Petrović za Kurir televiziju u Pulsu Srbije i dodala:

- Sadimo u ciklusima kada postoje vremenski uslovi za sadnju, a Adria media group kroz svoje medije konstantno radi na podizanju svesti o važnosti zaštite životne sredine. Projekat "Zasadi drvo" sve više raste i njegovi rezultati sve su značajniji. Prepoznati smo od zajednice, institucija i kompanija jer smo pokazali da znamo šta radimo. Zahvaljujemo se svima, posebno građanima, partnerima, kompaniji "dm drogerie markt" i našim zaposlenima. U toku su pripreme za naredni period, a uskoro pokrećemo i jedan novi projekat - rekla je menadžerka korporativnih komunikacija u kompaniji Adria Media group Irena Petrović za Kurir televiziju u Pulsu Srbije.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:27

SKRIVENA BLAGA BOTANIKE: organizovana radionica za osnovce u okviru akcije Zasadi drvo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track