03:55

PLANIRANI CILJ AKCIJE ZASADI DRVO: Duplo veći broj sadnica nego predhodne godine, ambasadorka o najplodonosnijoj sezoni do sad

PLANIRANI CILJ AKCIJE ZASADI DRVO: Duplo veći broj sadnica nego prethodne godine! Ambasadorka o najplodonosnijoj sezoni

Zasadi Drvo -

Da bi u trećoj sezoni akcije "Zasadi drvo" bio ostvaren planirani cilj – duplo veći broj sadnica u odnosu na prethodnu godinu, osim volontera širom Srbije i partnera akcije, zaslužni su najglasniji prijatelji projekta, a to su "Zasadi drvo" ambasadori.

Ambasadorka akcije Marina Papić otkrila je gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji kako je ona doživela ovu treću, najplodonosniju sezonu kao i šta je novo naučila.

kurir tv
foto: Kurir televizija

- Meni je ovo otkad znam za sebe jako važna stvar. Srećna sam što smo krenuli malo ranije da se bavimo time i jako mi je drago što sam deo ovoga. Moj posao je da promovišem i pozivam ljude da nam se pridruže, to prvenstveno pokazujemo svojim primerom. Što se Beograda tiče, Surčin je lokacija za sađenje ali takođe i ostali gradovi u Srbiji imaju svoje lokacije što možete videti na našem sajtu zasadidrvo.rs. Divan je osećaj kada vidite da će neka gola pustara biti za nekoliko godina jedna divna šuma, to je predivan osećaj. Uopšte nije lako zasaditi drvo, naporno je, ali kada shvatite značaj svog rada, super se osećaš - ispričala je Marina.

kurir tv
foto: Kurir televizija

Na pitanje voditelja Miloša Anđelkovića i Milice Marković kako deci približiti značaj očuvanja životne sredine, Marina je rekla ličnim primerom.

- Kroz lični primer, moja ćerka ima 8 godina i mogla je da ide na sadnju. Učimo ih da ne lome grane, ne čupaju cveće, učimo decu kako da poštuju prirodu. Jako je važno da se deca edukuju, da im ukažemo na značaj zdrave životne sredine - rekla je Papić

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

13:31

USPELI SMO NEZAMISLIVO Petrović ispričala kako je u akciji Zasadi drvo zasađeno 200.000 stabala drveća

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track