01:07

DIREKTOR VOJVODINAŠUME ZA KURIR TV OTKRIO PLAN! Ideje koje su urodile plodom, POZELENJAVANJE SRBIJE!

akcija "zasadi drvo"

DIREKTOR "VOJVODINAŠUME" ZA KURIR TV OTKRIO PLAN: Ideje koje su urodile plodom, POZELENJAVANJE SRBIJE!

Zasadi Drvo -

Kompanije Adria media group i dm drogerie markt zajedno sa partnerima, ambasadorima akcije i građanima Srbije pokazali su kako je svaki cilj dostižan uz snagu ljudi i motiv da budućim generacijama ostave čistu okolinu i vazduh.

Za tri sezone akcije "Zasadi drvo" Srbija je postala bogatija za čak 350.000 sadnica. Međutim, u četvrtu sezonu kompanije koje su pokretači ove akcije ulaze sa novim ciljevima. A koji su to ciljevi reći oktrio je Roland Kokai na otvaranju četvrte sezone u Botaničkoj bašti "Jevremovac".

- Zasadićemo 250.000 sadnica i ozeleneti 10 gradova, reč je o zelenjavanju Srbije, napravićemo da urbani predeli budu lepši, a i da podignemo svest građana o važnosti očuvanja životne sredine. Držimo radionice i edukaciju za decu, pozivamo građane da nam se pridruže da vide kako izgleda pošumljavanje - Roland Kokai.

Roland Kokai
foto: Kurir televizija

- Pošumljavanje se jedino dešava u zimskim mesecima, kada priroda "zaspi" odnosno kada nema vegetaicje, nema poente zasidi hrast, topolu ili lipu dok je leto jer neće uspeti.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:05

AKCIJA ZASADI DRVO NASTAVLJA DA SE ŠIRI SRBIJOM! Veliki projekat nastavlja da obara rekorde, ovo nas očekuje u ČETVRTOJ SEZONI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track