AKCIJA "ZASADI DRVO" U VRNJAČKOJ BANJI! Posađeno 80 lipa u Kraljevačkoj ulici u centru grada: Urbane sredine u Srbiji sve zelenije
Foto: Kurir TV

punom parom

AKCIJA "ZASADI DRVO" U VRNJAČKOJ BANJI! Posađeno 80 lipa u Kraljevačkoj ulici u centru grada: Urbane sredine u Srbiji sve zelenije

Zasadi Drvo -

Akcija Zasadi drvo počela je pre tri godine. Iza nas su tri sezone sadnje i 350 hiljada zasađenih stabala. U sezoni koja je pred nama radimo nešto novo: nastavljamo pošumljavanje ruralne Srbije, ali se okrećemo i ozelenjavanju gradova.

Zasadi Drvo, Boban Đurović, Isidora Branković, Marija Đorgović, Vrnjačka Banja
foto: Kurir TV

Gledaoci Pulsa Srbije mogli su da se uvere kako to izgleda u praksi u prilogu novinarke Jelene Šipetić.

Ovog puta na redu je Vrnjačka Banja koja je već treća urbana sredina, od predvišenih 10, koja se pošumljava u ovoj sezoni.

Boban Đurović
Boban Đurovićfoto: Kurir TV

- Mi smo na strategiji ozelenjavanja Vrnjačke Banje puno radili, nekoliko hiljada sadnica je uradilo JP "Pume Goč". Dosta brige vodimo i o biljkama koje se nalaze na ulicama - kaže Boban Đurović, predsednik opštine Vrnjačka Banja.

Isidora Branković
Isidora Brankovićfoto: Kurir TV

- Mnogo nam je drago što su ljudi iz opštine prepoznali značaj naše akcije. Danas sadimo 80 lipa u Kraljevačkoj ulici u centru grada, tako da se nadam da će se i drugi priključiti ovoj akciji. Ne stajemo, nastavljamo dalje - poručila je Isidora Branković iz Adria Media Group.

Akciji su se pridružili i zaposleni iz dm filijale u V

Marija Đorgović
Marija Đorgovićfoto: Kurir TV

rnjačke Banje, koja je otvorena septembra ove godine.

02:27

AKCIJA ZASADI DRVO U VRNJAČKOJ BANJI! Posađeno 80 lipa u Kraljevačkoj ulici u centru grada: Urbane sredine u Srbiji sve zelenije

- Naši zaposleni su vredni i rado se odazivaju ovakvim akcijama. Poziva zainteresovane građane da se informišu o akciji putem sajta zasadidrvo.rs - kaže Marija Đorgović, regionalna menadžerka prodaje dm Srbija.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track