AKCIJA "ZASADI DRVO" STIGLA U BAČKU TOPOLU! Zasađeni jasen, bagrem, bela topola i hrast: LOKACIJA POPRIMA POTPUNO NOVI IZGLED
Foto: Kurir TV

nova pobeda

AKCIJA "ZASADI DRVO" STIGLA U BAČKU TOPOLU! Zasađeni jasen, bagrem, bela topola i hrast: LOKACIJA POPRIMA POTPUNO NOVI IZGLED

Zasadi Drvo -

U okviru planova četvrte sezone projekta "Zasadi drvo", koju predstavnici kompanija Adria media group i dm drogerie markt, zajedno sa partnerima, realizuju na teritoriji cele Srbije, organizovana je još jedna akcija ozelenjavanja urbanih sredina. Ovog puta, u pitanju je bila Bačka Topola, a sa lica mesta izveštavala je novinarka Kurir TV Aleksandra Orlić.

Zasadi drvo, Subotica
foto: Kurir TV

- U celoj opštini će biti zasađeno više od 1.900 sadnica jasena, bagrema, bele topole i hrasta. Teren je loš, ali se nadamo da će sadnice da se prime - rekao je Roland Kokai, direktor JP "Vojvodinašume".

Zasadi drvo, Subotica
foto: Kurir TV

Ozelenjena lokacija prostire se na pola hektara poznata je što se svake druge nedelje na njenom tlu organizuje vašar, ali i brojne manifestacije.

03:15

AKCIJA ZASADI DRVO STIGLA U BAČKU TOPOLU! Zasađeni jasen, bagrem, bela topola i hrast: LOKACIJA POPRIMA POTPUNO NOVI IZGLED

- Opština Bačka Topola svake godine organizuje sadnju drveća. Ove godine imaćemo 2.300 sadnica. Značaj akcije prepoznale su i Vojvodinašume sa 2.000 sadnica. Akciju podržavaju sve mesne zajednice na čijim teritorijama se i sprovodi - kaže Adrian Satmari, predsednik opštine Bačka Topola.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track