STUDENTI VISOKE HOTELIJERSKE ŠKOLE UKLJUČILI SE U AKCIJU "ZASADI DRVO" Ostavljamo nešto generacijama koje će doći posle nas
Foto: Kurir TV

životna sredina

STUDENTI VISOKE HOTELIJERSKE ŠKOLE UKLJUČILI SE U AKCIJU "ZASADI DRVO" Ostavljamo nešto generacijama koje će doći posle nas

Zasadi Drvo -

Četvrta sezona akcije "Zasadi drvo" nastavljena je u Visokoj hotelijersoj školi u Beogradu.

Studentima ove škole održan je edukativni čas, a nakon toga su zajedno sa zaposlenim iz Javnog preduzeća Srbijašume posadili sadnice dekorativnog drveća u školskom dvorištu ali i obližnjem Košutnjaku.

Zasadi drvo
foto: Kurir TV

- Veliko nam je zadovoljstvo da već četvrtu sezonu zaredom sa inicijatorima Adrija Medija Grupom i dm drogerie markt učestvujemo kao jedan od glavnih institucionalnih partnera akcije "Zasadi drvo". Time dajemo doprinos u unapređenju i zaštiti životne sredine- kaže Boris Ivanović iz JP „Srbijašume“.

Rukovodeći i nastavni kadar, kao i studenti Visoke hotelijerske škole prepoznali su značaj akkcije i dali svoj doprinos u očuvanju životne sredine.

Zasadi drvo
foto: Kurir TV

- Obratili smo se kolegama iz Srbijašuma s molbom da nam izađu u susret i obezbede sadnice kojima bismo zanovili zelenilo oko škole. Da nešto ostane budućim generacijama od nas - kaže Saša Mašić, rukovodilac odseka u Višoj hotelijerskoj školi.

Brucoši ove škole su veoma svesni koliko je važno imati zdravu životnu sredinu.

Zasadi drvo
foto: Kurir TV

- Svesni smo da mnogo ljudi škodi i uništava šume, pa smo odlučili da u akciji pomognemo i doprinesemo prvenstveno sebi - kaže Jovan Vučetić, student hotelijerstva.

02:05

STUDENTI VISOKE HOTELIJERSKE ŠKOLE UKLJUČILI SE U AKCIJU ZASADI DRVO Ostavljamo nešto generacijama koje će doći posle nas

Srbija će zahvalujući novoj sezoni akcije "Zasadi drvo" do kraja godine biti bogatija za pola miliona sadnica.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track