ZATEGNUT: Čeda Jovanović ronio na Hvaru
Foto: Pixsell (odobreno)

Poslanik se baškari u Hrvatskoj

ZATEGNUT: Čeda Jovanović ronio na Hvaru

Politika -
Fotografi hrvatskog Večernjeg lista uhvatili lidera LDP Čedomira Jovanovića u pripremama za istraživanje dubina Jadrana na ostrvu Hvar

BEOGRAD - Zna čovek zašto živi!Fotografi hrvatskog Večernjeg lista uhvatili su lidera LDP Čedomira Jovanovića u pripremama za istraživanje dubina Jadrana na ostrvu Hvar.U naslovu „Čedo nije mogao odoleti hrvatskom morskom biseru“ hrvatski list ističe da je jedan od srpskih političara rešio da odmor provede na njihovom primorju.Naime, Jovanović je viđen u krugu prijatelja kako ulazi na jahtu, spremajući se da isplovi na pučinu. Na slikama se ne vide članovi njegove porodice, supruga Jelena i njihovo četvoro dece. Međutim, kako saznajemo, Jovanović je ovog puta otišao sam na more da bi u potpunosti mogao da se posveti ronjenju.Među komentarima čitalaca najviše je onih u kojima se hvali lider LDP.- Čedo je zakon. Jedan od normalnijih srpskih političara. On je javno rekao da je Republika Srpska napravljena na genocidu. Trebalo bi ga uzeti u našu vladu, tako da bude još Jovanovića, a ne sami Ostojići. Bilo bi dobro da nam preporuče i kojeg Slovenca - napisao je čitalac hrvatskog Večernjeg lista.Neki su se osvrnuli i na Čedine vizuelne kvalitete.- Vidi kako je zgodan Čedo. Srbi su generalno bolji frajeri od naših. Naši sve neki žgoljavi, a i ružni ko lopovi - napisala ja čitateljka iz Hrvatske.U prepisku se umešao, po svemu sudeći, i poneki čitalac iz Beograda koji je podsetio da je Čeda student koji nema ni godinu dana radnog staža, a da se ponašao kao milioner i tajkun:- To je naša realnost... to je zlo... otkud mu novci niko ga ne pita.Jovanović je poznat kao veliki ljubitelj ekstremnih sportova. Nedavno je bio na planinarenju u Pakistanu, gde je prilog o njemu snimila i tamošnja TV, a pre toga peo se i na vrh Akonkagve.

Roni s trenerom specijalacaJovanović je s grupom ronilaca, među kojima je i njegov bivši oficir iz vojske koju je služio u mestu Divulj.- S njim rone i brojni ronioci iz celog sveta. Među njima je i instruktorka Božana Ostojić koja trenira specijalne jedinice. Baza Čedine ekipe je na ostrvu Vis, a iz luke Hvar su samo isplovili - kaže naš izvor i dodaje da je Jovanović i prošle godine, ronio po hrvatskom Jadranu i istraživao olupinu broda iz austrougarskog perioda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track