ZAUVEK VLADIMIR: Bojana neće ukloniti tetovažu!

Prijateljski razvod

ZAUVEK VLADIMIR: Bojana neće ukloniti tetovažu!

Stars -
Manekenka je pre šest godina istetovirala ime svog supruga Vladimira na desnoj podlaktici i odlučila je da ono zauvek i ostane tu

Bojana Stojković, manekenka i još uvek žena golmana Vladimira Stojkovića, ne želi da se odrekne u potpunosti svog supruga. Naime, Bojana, koja je pre šest godina istetovirala ime svog supruga Vladimira na desnoj podlaktici, odlučila je da ono zauvek i ostane tu, jer je on čovek koji je obeležio jedan period njenog života i koji je otac njenog deteta.

"Bojana jeste podnela zahtev za razvod, jer su nestale emocije između nje i Vladimira, rastali su se prijateljski i zauvek će ostati u dobrim odnosima, prvenstveno zbog deteta, ali njegovo ime, koje je istetovirala, neće skinuti sa ruke", rekao je dobro obavešteni izvor i dodaje da su se mnogi pitali kada su čuli za njihov rastanak šta će sada uraditi sa svojom tetovažom.

"Kada su i javno rekli da se razvode, znam da su mnogi komentarisali: "A šta će sada biti sa njenom tetovažom?" Iskreno, i ja sam se to pitala, jer je njegovo ime ispisano preko cele njene podlaktice. Koliko sam obaveštena, i Bojana je razmišljala šta da radi, a onda nam je saopštila da se nijednog trenutka ne kaje za svoj tatu i da je Vladimir ipak zaslužio da njegovo ime do kraja njenog života tu i stoji jer je on čovek sa kojim je provela mnogo lepih trenutaka i bez obzira na njihov kraj ljubavi, oni su se jako voleli", kaže izvor blizak manekenki. Inače, Stojkovićeva je golmanovo ime urezala posle godinu dana njihove veze.

"Ona je pre šest godina istetovirala Vladimirovo ime. Bili su nekih godinu dana, možda koji mesec preko u vezi, tada je Bojana shvatila da je on taj i kako bi mu dokazala koliko joj znači, otišla je i istetovirala se, zbog čega je on bio šokiran, jer nije očekivao takav gest", rekao je izvor, koji je otkrio da će uskoro naći i Lavovo ime na Bojaninom telu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track