ZBUNIO AGENTE BIA U AVIONU: Šarić i u toalet išao sa lisicama!

Bio vezan sve vreme

ZBUNIO AGENTE BIA U AVIONU: Šarić i u toalet išao sa lisicama!

Crna Hronika -
Dok je Šarić skidao sako držali su ga operativci, koji su mu ponovo stavili lisice i pustili da ode do toaleta

Darko Šarić bio je sam u avionu krcatom agentima BIA, međutim oni su jedva pristali da mu skinu lisice i to na kratko! Šarić se prilikom kratkog leta od Podgorice do Beograda u avionu Vlade Srbije požalio da mu je vruće i zamolio njegove pratioce da mu dozvole da ide u toalet.

- Ubrzo po poletanju aviona, Šarić se požalio na vrućinu i zamolio agente koji su obezbeđivali let da mu dozvole da skine sako. Međutim, to mu nije dozvoljeno, jer su morali da mu skinu lisice sa ruku - rekao je izvor.Sagovornik je dodao da su Šarićevi pratioci ipak pristali da narko-bosu nakratko skinu lisice sa ruku tek kada ih je zamolio da mu dozvole da ide u toalet.- Procenjeno je da ipak nema velike opasnosti, jer je u malom avionu bilo više agenata policije i bezbednosnih službi i da Šariću mogu da se skinu lisice kako bi on skinuo sako i otišao u toalet - priča izvor.

- Njemu su skinute lisice, ali su ga držali agenti. Šarić je skinuo sako, a tek kada je ponovo vezan, njemu je dozvoljeno da ide u toalet.

Kako smo saznali, dok je narko-bos bio u toaletu, morao je da ostavi otvorena vrata od kabine, a ispred nje su stajala dvojica agenata, budno motreći na njega.- On se umio i malo osvežio, zatim je izašao iz kabine i seo na mesto na kojem je bio i smešten prilikom poletanja aviona. Sve vreme je ćutao i gledao kroz prozor. Na licu mu se nije videla nervoza - naveo je naš sagovornik.

Izvor: Alo.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track