ŽRTVA KEMTREJLSA: Prizivala sam smrt da me spase
Foto: KURIR

Ispovest

ŽRTVA KEMTREJLSA: Prizivala sam smrt da me spase

Društvo -
Osećala sam da mi se ekseri zabijaju u potiljak. Zbog paučinastih niti s neba dobila sam i gljivično oboljenje, jada se Beograđanka V. R.

BEOGRAD - Jedva se izvukla.- Dve godine sam prizivala smrt da me spase. Živela sam kao neki bivši čovek i polubiće, presedevši na jednom tabureu, čekajući samo da nestanem - počinje svoju ispovest za Kurir V. R. (72) iz Beograda, koja je imala blizak kontakt sa otrovima kemtrejlsa.Kako kaže, ona je u septembru 2009. bila u Podgorici baš kada su avioni danima nadletali grad ostavljajući guste bele tragove - kemtrejls.- Tih dana je po 15 aviona nadletalo centar grada, bilo mi je čudno, ali sam mislila da se nešto snima. Na nebu su ostavljali jake bele tragove, koji nisu od klasičnog mlaznjaka. Sve biljke mi je prekrila neka bele paučinasta skrama. Ja sam, nesmotreno i nepažljivo, bez rukavica, pokušala da je skinem, ali se lepila i razvlačila, obavijala mi se oko ruku - objašnjava nesrećna žena. Ubrzo nakon susreta sa ovom materijom dobila je zastrašujuće simptome.- Kad su krenule da se ređaju bolesti, nisam znala šta me je snašlo. Glava me je toliko bolela da sam imala osećaj da mi neko zabija eksere u potiljak i celu lobanju. U isto vreme mi se pojavilo teško kožno oboljenje, niko nije znao šta je, kao ekcem, ali užasnije. Onda gljivično oboljenje koje nikad nisam imala, kandida albikans. Pritisak mi je skakao do 210, pitala sam se šta me drži živu - ispoveda se V. R. i dodaje da je dobila i tešku nesanicu, koju ništa nije moglo da ublaži, a upala je i u depresiju. Lekari ništa nisu mogli da učine, niko nije lečio uzrok, već samo simptome, i to polovično.- Baš u to vreme su počele da se pojavljuju priče o zaprašivanjima i, čitajući o tome, povezala sam uzroke svojih boljki. Dve godine ne mogu da se oporavim od toga. Bojim se i da kažem da sam izlečena, ali želim da pošaljem ljudima upozorenje! Čuvajte se, ovo je gore od smrti - poručuje V. R.

Šta sadrži kemtrejls- nervne otrove- teške metale: aluminijum, barijum, stroncijum, mangan- mikroorganizme: bakterije, gljivice, mikoplazme- pesticide i radioaktivne materije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track