Zvezda Granda: Devojka mi slikala penis pa me ucenjivala!

Nemam čega da se stidim

Zvezda Granda: Devojka mi slikala penis pa me ucenjivala!

Stars -
Ostavio sam je jer nisam hteo da se vezujem i da zasnivam porodicu, suviše sam mlad za to. Tek su mi 22 godine, a ona je to očigledno teško podnela, smatra Perović, čija porodica je teško podnela objavljivanje njegovih nagih fotografija

Osveta ranjene žene može biti veoma opasna, a to je na svojoj koži osetio i Savo Perović (22), nekadašnji učesnik muzičkog takmičenje Zvezde Granda, čiji je polni organ bivša devojka fotografisala tokom dopisivanja preko Skajpa, pa pošto je ostavio, ona je obelodanila njegovu intimu. A kako nam je sam Savo otkrio, izvesna S. Lj. (17) to je uradila jer nije želeo da se vezuje i da sa njom stvara porodicu.

"Strašno je ovo što mi se dogodilo, ali sad tu ne mogu ništa. S. Lj. sam upoznao dok sam se takmičio u Zvezdama Granda i ona je najpre bila moj fan, a pošto je bila mnogo uporna i stalno mi pisala, počeli smo da se viđamo. Ona jeste bila moja devojka nekih šest meseci. A ja joj nisam slao svoje nage fotografije, već sam joj preko Skajpa pokazao svoj polni organ, pa me je ona najverovatnije tada slikala. To se sve dogodilo tokom sajber seksa koji smo imali. A kada sam joj rekao da hoću da prekinem našu vezu, ona me ucenjivala da će objaviti te slike. Ja sam ipak mislio da ona nema petlje za to, ali izgleda da je ipak imala", priča Perović, koji kao glavni razlog raskida sa maloletnom S. Lj. navodi to što je ona htela da zasnuju porodicu.

"Ostavio sam je jer nisam hteo da se vezujem i da zasnivam porodicu, suviše sam mlad za to. Tek su mi 22 godine, a ona je to očigledno teško podnela", smatra Perović, čija porodica je teško podnela objavljivanje njegovih nagih fotografija.

"Želim da se javno izvinim svojim roditeljima i prijateljima na ovakvoj neprijatnosti. Devojka je to uradilam jer je povređena, ne želim ništa da kažem protiv nje, pokušao sam da se čujem sa njom, ali ona se nije javila na telefon", rekao je Savo, dok nam je maloletna S. Lj. potvrila da je Peroviću želela da se osveti, kao i da je u tome uspela.

"Ne želim da dajem nikakve izjave, htela sam da se osvetim, to sam i uradila", kratko je izjavila S. Lj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja