ZVEZDE SEKS MAZOHISTE: Rijana voli da je bičuju, Gaga da je grizu, a Eva...
Foto: Instagram

Šta vole u krevetu

ZVEZDE SEKS MAZOHISTE: Rijana voli da je bičuju, Gaga da je grizu, a Eva...

Pop kultura -
Eva, Rijana, Gaga i mnoge druge javne ličnosti vole da govore o seksu i načinu kako

Poznati ne samo da svojom slavom privlače pažnju već i svojom nastranošću koja ponekad šokira. Da li po svom stajlingu, ponašanju ili scenama koje prave, svejedno je, ali oni definitivno vode među zvezdama.

RijanaOva mlada pevačica poznata je po tome da obožava javno da govori o seksu. Kada su njene privatne fotografije iz telefona osvanule na internetu, bez i malo stresa se javno sažalila na momke kojima devojke ne šalju gole fotografije. Jednom prilikom je otkrila da je u seksu mazohista i da voli da je vezuju i bičuju. Ipak, ona kaže kako je spontanost više privlači jer ne želi da prekida seks zarad traženja bičeva i pomagala, bolje je koristiti sopstvene ruke za tu primenu.

Eva LongorijaNemam averziju prema vezivanju u krevet, volim da mi muškarac veže ruke svilenom maramom. Podređen stav ima svoje prednosti, jednom je izjavila glumica. Uzgred, iako je svilena to ne znači da marama ne može da zaustavi cirkulaciju, ali ova stvar je za seks napravljene kao sigurnija varijanta lisica. Pa u ovom slučaju vam nisu potrebni ključevi, zar ne?

Nik LečejDok je bio oženjen sa Džesikom Simpson, Nik je priznao da voli prljavu igru kao i da je njegova nastranost u tome što voli da nosi ženske cipele. "Pored cipela volim prljave reči u seksu, to me baš uzbuđuje. Nisam ni shvatio da imam potencijala da budem tako nastran", rekao je Nik.

Karmen ElektraMalo zadovoljstva, malo bola, sve je to zabava. Volim da posećujem razne seksi šopove i da kupujem igračke, poput lisica i raznih pomagala - komentarisala je Karmen na ovu temu.

Riki MartinKada je novinar upitao Rikija šta voli u seksu, pevač je rekao kako obožava da svog partnera polije toplom "vodicom". "Obožavam "zlatni tuš", obožavam da ga dajem. Temperatura tela i "zlatnog tuša" je različita, u tome je čar", otkrio je pevač svoju nastranu tajnu.

Margaret ČoOna je možda najinteresantnija na listi nastranih zvezda. Za nju je vibrator "najbolja investicija " ikada, ljubitelj je grupnog seksa i seksi žurki. Mislila je da će se promeniti pa je tako svoju promenu "sa dna do vrha" pretočila u istoimenu pesmu. Opisivajući ljubav i osećanja, koja ispunjavaju praznine u životu, nadala se da je došla do samog vrha u ljubavi i promenila se ali ipak ostala na "dnu" i dalje nastrana u istom.

Tomi LiTomi je definitivno sebe okarakterisao kao velikog ljubitelja stopala. "Kao mali, voleo sam da masiram stopala i to me je izuzetno privlačilo, sada volim da stavljam akcenat na stopala u seksu i zato ona moraju biti čista i lepa. Nisam ljubitelj mirisa, rekao je kontravezni muzičar.

Ledi GagaPevačica koja se javno eksponira kao nastrana u krevetu može biti samo još maštovitija. Ona je priznala da voli kostime i razna odela ali i da je grizu i ujedaju tokom seksa. Kao jedan nastrani detalj, Gaga je otkrila da često ostavi veštačke trepavice na jastuk svog ljubavnika, kao uspomenu na nju i nezaboravnu noć provedenu u zajedničkom krevetu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track