(FOTO) BESPLATNA ZABAVA NA SVEŽEM VAZDUHU: Otvorena dva motorička parka u Beču!
Foto: Eurocommpr.rs

Specijalna igrališta

(FOTO) BESPLATNA ZABAVA NA SVEŽEM VAZDUHU: Otvorena dva motorička parka u Beču!

Austrija -

BEČ - U želji da podstakne građane da se što više kreću na svežem vazduhu Grad Beč je izgradio dva specijalno opremljena motorička parka – jedan pored kvarta „TierQuarTier“ a drugi u parku „Helmut Cilk“ pored glavne železničke stanice.

Građani besplatno mogu da koriste različite sprave pogodne za sve uzraste i zabavu i za trening.

foto eurocommpr.rs
foto eurocommpr.rs

Motorički park u blizini kvarta „TierQuarTier“ prostire se na 2,5 hektara i raspolaže sa više od 100 novih i delimično specijalno koncipiranih sprava, koje su raspoređene na 23 različite stanice za vežbanje.

Tu su takođe i 700 m dugačak parkur i igralište na vodi za najmlađe, lebdeće prepreke, ljuljaška na sajli za vežbe balansiranja, zid za orijentaciono penjanje, radionica balansiranja, simulatori za vindsurfing i kajtsurfing, mreže za penjanje, 110 m dugačka staza sa preprekama, paviljon za teretanu i trampolin-staza.

foto eurocommpr.rs
foto eurocommpr.rs

Zbog velikog interesovanja Bečlija otvoren je u parku „Helmut Cilk“ i drugi motorički park na površini od 1400 kvadrata sa više od 10 stanica za vežbanje. Raznovrsna ponuda se kreće od vežbi za izdržljivost, preko prepona, sprava koje podstiču ravnotežu i spretnost pa sve do teretane.

K.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track