(FOTO) NI TRAGA OD NESTALE SRPKINJE U TIROLU: Rođak osumnjičen za ubistvo priveden pa pušten!
Foto: Printscreen Tt.com

Nema dovoljno dokaza

(FOTO) NI TRAGA OD NESTALE SRPKINJE U TIROLU: Rođak osumnjičen za ubistvo priveden pa pušten!

Austrija -

INSBRUK - Tužilac je ukinuo pritvor rođaku nestale srpske državljanke Dženifer V.(26).

On je uhapšen pre 15 dana pod sumnjom da je ubio svoju rođaku. Dženifer, majka dece, nestala je 2. februara ove godine na putu od posla do kuće. Dženifer V, . koja je živela u Verglu u pokrajini Tirol, sa suprugom i dvoje dece od 2 i 4 godine nije se tog drugog februarskog dana vratila sa posla.

Policija traži svedoke koji su videli ovo taksi vozilo
Policija traži svedoke koji su videli ovo taksi vozilo

Iako su postojale sumnje da je rođak izvršio krivično delo, policija ipak nije imala dovoljno dokaza kako bi mu produžila pritvor. Osumnjičeni je inače blizak rođak nestale žene, ali je odbijao da govori o porodičnim odnosima.

Policija polaze od pretpostavke da je 26-godišnja žena kidnapovana, a ne isključuju mogućnost da je nesrećna žena mrtva s obzirom da joj se od 2. februara gubi svaki trag.

Policija je u potrazi za svedocima koji su 2. februara između 18 i 22 sata videli crni taksi "mercedes viano" registarskih oznaka Kicbiel (Kitzbühel) u okrugu Niderndorf, Brajtenbah ili Briksleg (Niederndorf, Breitenbach, Brixlegg). Nažalost do sada nema nikakvih informacija od strane građana koje bi bile od pomoći.

K.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track