(FOTO) TUGA: Ovo je poruka sestre ubijene trudnice (25)!
Foto: Printscreen Oe24.at

oglasila se žrtvina porodica

(FOTO) TUGA: Ovo je poruka sestre ubijene trudnice (25)!

Austrija -

BEČ - Nakon što je policajac Daniel L. (23) prošle nedelje svirepo ubio svoju trudnu devojku Klaudiju K. (25) i zajedničkog jednogodišnjeg sinčića Noa, oglasila se sestra ubijene Klaudije o ovoj stravičnoj porodičnoj tragediji i na društvenoj mreži facebook objavila tužnu poruku.

U ovoj poruci za javnost porodica usmrćene Klaudije zahvaljuje svim prijateljima i poznanicima, koji nisu poverovali u to, da su nesrećna žena i njen sinčić otišli dobrovoljno, bez ijedne reči i pozdrava, kako je tvrdio njen suprug ubica prikrivajući zločin.

"Klaudia je bila divna majka, koja je sve činila za svog sina, a Noa joj je to uzvraćao beskrajnom ljubavlju. Njegova veselost zauvek će ostati nezaboravljena. Ogromna podrška i pomoć njenih prijatelja, koja nam je pružena, još jednom nam je pokazala, koliko su Klaudija i Noa bili voljeni“.

U poruci je bolno opisan i odnos Klaudije i njenog ubice:

„Daniel je bio njena velika ljubav. Ona ga je uvek podržavala i želeli su da izgrade zajedničku budućnost. Imali su planove da pređu u veći stan kada na svet dođe Luis, kako je trebao da se zove nerođeni sin Klaudije i Daniela.

MONSTRUOZAN ZLOČIN U BEČU: Policajac ubio trudnu devojku (25) i sinčića (1) pa ih zakopao u šumi!

„Nismo izgubili samo Klaudiu, Nou i Luisa, nego i Daniela, za kojeg smo verovali da ga poznajemo. Sećamo se toliko lepih porodičnih trenutaka. Daniela smo primili u našu porodicu – bio je kao sin/brat – i imao je naše poverenje, da će uvek paziti na Klaudiju, Nou i Luisa. Bio je ipak policajac, neko kome se može verovati. A on je ovo poverenje zloupotrebio na najgori mogući način.

Niko ne može da zamisli, kolika je rupa u našim srcima. Ništa na ovom svetu ne može da objasni ili opravda ovaj zločin“, završila je svoju bolnu poruku nesrećna sestra ubijene Klaudie i tetka ubijenih dečaka Noe i Luisa.

K.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track