HOROR U LINCU: Izbola muža i ležala pored njega dok nije iskrvario!
Foto: Printscreen Krone.at

Poremećeno

HOROR U LINCU: Izbola muža i ležala pored njega dok nije iskrvario!

Austrija -

LINC - Za samo nedelju dana dogodila su se dva svirepa zločina u Lincu.

U noći sa petka na subotu oko 03:00 došlo je do krvoprolića kada je žena (40) nožem usmrtila supruga (53) .

„Samo je bilo pitanje vremena ,kada će se desiti katastrofa“, „Da li ste čuli da je Sabrina izbola Gintera“, bili su neki od komentara komšija posle krvavog pira koje su izjavile da nisu iznenađeni onim što se dogodilo.

Oni su posvedočili policiji da je često dolazilo do žestokih prepirki između osumnjičene Sabrine i njenog supruga Gintera. „Redovno je dolazilo do svađa između njih, posebno kada su pijani a to je bilo često“ kažu komšije iz Ebelsberga koji su bili svedoci sukobaovog bračnog para.Komšija David Duraković koji je bio njihov blizak prijatelj rekao je da kao da je predeosećao tragediju.

„ Često sam se bojao da ću ugledati policijski i pogrebni auto ispred kuće svojih prijatelja. Tragedija je bila neizbežna“, rekao je on

Očigledno da je sukob eskalirao u subotu ujutro. Prema podacima istrage kriminalističke policije, 40-godišnjakinja je u 03:05 obavestila policiju da njen partner leži bez svesti na zemlji. Obdukcija je pokazala da zadobio smrtonosni ubod u grudi.

Obdukcijom je utvrđeno da žrtva nije odmah preminula, već je iskrvario na smrt. Žena je pošto ga je izbola legla pored supruga dok je on krvario i tek kasnije pozvala hitnu kada je već bilo kasno.

Žena ubica je intrigantna osoba sa više identiteta. Komšija si izjavile da se „Sabrina“ zapravo zove Maria Magdalena W. i da dolazi iz Luftenberga. Ona je policiji izjavila da je mađarsko-hrvatskog porekla i da je njen nadimak Ria. Na fejsbuku se međutim predstavljala kao „Juli L.“.

Ova žena sa mnogo imena očigledno je imala i psihičkim problemima, koji su dodatno pojačani prekomernom konzumacijom alkohola.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track