I NJEMU JE BOŽIĆ: PIjani Rumun ukrao Deda Mraza iz jednog dvorišta!
Foto: Kupindo.com

Neobična krađa u donjoj austriji

I NJEMU JE BOŽIĆ: PIjani Rumun ukrao Deda Mraza iz jednog dvorišta!

Austrija -
Policija je zatekla Rumuna kako pod jednom rukom nosi veliku figuru Deda Mraza, a drugom je držao i za sobom vukao ukrasne lampice koje je skinuo sa jelke. U krvi imao 2,3 promila alkohola

LINC - Policija je privela pijanog Rumuna (37) koji je ukrao božićne ukrase sa jednog odmarališta i Deda Mraza iz dvorišta.

Nesvakidašnja krađa dogodila se juče kod jednog odmarališta na zapadnom autoputu u Gornjoj Austriji. Očaran šarenilom raznoraznih božićnih ukrasa i lampica, koji su krasili objekat i njegovu okolinu, pijani Rumun odlučio je da poskida nakit i ponese ga kući. Zaposleni u odmaralištu su u jednom momentu primetili kako nepoznato lice skida šarene lamice i druge ukrase sa jelke ispred lokala, a zatim i božićne ukrase sa samog objekta.

Radnici su odmah pozvali policiju. Po dolasku policijske patrole pijani Rumun je već poskidao nakit i krenuo kući. Policajci su ga zatekli kako pod jednom rukom nosi veliku figuru Deda Mraza, koja je krasila dvorište objekta, a drugom rukom drži i za sobom vuče duge lampice za jelku.

Naravno, policajci su odmah videli da je čovek mrtav pijan pa su mu posle oduzimanja plena uradili i alko test. Proverom je utvrđeno da se Rumun, sa 2,3 promila alkohola u krvi, nalazi u teškom alkoholiziranom stanju. Rumun je odmah priveden u policijsku stanicu na otrežnjenje, a napisana mu je i kaznena prijava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track