JEZIVI DETALJI UBISTVA U BEČU: Sin (16) sve šokirao kad je otkrio zašto je iskasapio majku!
Foto: Printscreen Facebook

Porodična tragedija

JEZIVI DETALJI UBISTVA U BEČU: Sin (16) sve šokirao kad je otkrio zašto je iskasapio majku!

Austrija -

BEČ - Šesnaestogodišnjak koji je u Beču ubio majku pod stalnim je nadzorom u državnom zatvoru Josefstadt zbog pretnje na samoubistvo.

Ovaj zastrašujući zločin šokirao je stanovnike austrijske prestonice. Prošlog utorka je tinejdžer Fabijan M. nožem je na smrt izbo svoju majku Sabine (42) u njihovom stanu u Penzingu.

On je nesrećnoj ženi zadao čak 15 uboda kuhinjskim nožem. Potom je pozvao hitnu pomoć i policiju i seo pored tela svoje majke oblivenog krvlju, i sačekao policiju. Motiv ovog krvavog ubistva je mržnja prema majci. Mladić je istražiocima na saslušanju bez trunke kajanja kratko rekao „Mrzeo sam svoju majku“.

U poslednje vreme svađe između njega i majke bile su sve češće. Nesrećna žena je navodno bila nezadovoljna ponašanjem svog sina i njegovom zavisnošću internetom. Te kobne večeri došlo je do prepirke među njima zbog Fabijanove lenjosti i zavisnosti od video igara. Na kraju Sabina je odlučila da deaktivira internet.

„To me je totalno izludelo“ rekao je Fabijan. Međutim Sabine se nije tu zaustavila i želela je da sina da izbaci iz stana. Dok je Fabijan pakovao svoje stvari uzeo je i nož i pošao da uzme ključeve od stana, sukob je tada eskalirao. „Potpuno sam izgubio kontrolu i nasrnuo sam na svoju majku nožem, ostalo vam je poznato“ , rekoa je fabijan.

K. A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track