KO ŠPANSKA SERIJA: Afrički Don Žuan istovremeno verio četiri Austrijanke i uzeo im 28.000 evra!
Foto: Austrijska Policija

Bigamisti sude u Beču

KO ŠPANSKA SERIJA: Afrički Don Žuan istovremeno verio četiri Austrijanke i uzeo im 28.000 evra!

Austrija -
Afrikanac je koristio nekoliko imena i identiteta i prevario oko 15 naivnih Austrijanki, tri su mu verujući u obećanje da će ih oženiti rodile i decu

BEČ - Tilijanu S. (28) poreklom iz afričke Gambije, u petak 23. januara počelo je suđenje zbog prevare, tačnije za lažna bračna obećanja. On je optužen da je obećao brak 15 žena.

Tiian je odmah po ulasku u sudnicu bečkog suda dokazao da je vešt zavodnik. Sve vreme se osmehivao i namigivao svedokinjama i drugim ženama u sudnici. Državni tužilac je izjavio da se Tijanu ne može suditi za bigamiju, ali da tužilaštvo smatra kako ima dovoljno dokaza da bude osuđen zbog prevare.

Ovaj afrički Don Žuan koristio nekoliko imena i identiteta, između ostalog i Tijan Sonko, Tijan Bojan i Džunior Krang, a naivne Austrijanke je očigledo toliko zaludeo da su se čak tri udale za njega! Ono što dame do skoro nisu znale jeste da Tijan u Gambiji već ima suprugu, a da je pored tri nove žene bio u vezi sa još najmanje 12, koje je navodno planirao da oženi.

Bruka je pukla nakon što su se dve žene upoznale preko Tijanovog fejsbuk profila, i shvatile da istovremeno imaju ljubavnu vezu sa njim. Uhapšen je početkom oktobra 2014. na Bečkom aerodromu Švehat (Schwechat), na povratku iz Gambije.

Ispostavilo se da je istovremeno je lagao četiri žene, tvrdeći da će se oženiti njima. To nije uradio, ali ih je lažnim obećanjima nagovorio da mu daju više od 28.000 evra. Tri od ove četiri "verenice" ostale su trudne sa Tijanom i verujući u njegovu ljubav, rodile mu decu.

Na suđenju Tijan je izjavio da ne zna kako da odbije žene, jer ne želi da ih povredi. Tvrdi da su sve četiri žene, koje se sada smatraju prevarenima, od početka znale da ima vezu sa preostale tri, što one demantuju..

"Tačno je da su mi davale novac. Međutim, meni novac nije bio neophodan. Kada sam ga trebao, davao mi ga je moj stric", izjavio je juče u sudu Tijan.

On tvrdi da su se ove četriri njegove ljubavnice urotile protiv njega i skovale zaveru da bi ga poslale u zatvor. Žene koje su ostale trudne sa Tijanom negiraju da su znale jedna za drugu i tvrde da su bile uverene u Tijanove namere da sa njima ima ozbiljnu vezu. Jedna od njih (28), je u sudnici naglasila da Tijan nikada nije od nje ništa zahtevao, već mu je dobrovoljno davala novac.

Druga nasamarena žena, 30-godišnjakinja iz Forarlberga, slala je Tijanu redovno novac u Beč, kako bi "barem jednom došao da vidi svoje dete". Međutim sve je bilo uzalud, Tijan otišao u Forarlberg, trošio je novac na druge stvari, a žena mu je više puta slala ponovno novac, jer je, kako sad kaže, "bila naivna, pothranjivala nadu".

Suđenje u petak je prekinuto i odloženo za kraj februra.

Varao i državu!

Osim prevarenih žena, Tijana goni i država Austrija, zbog "falsifikovanja isprava", upotrebe tuđe zdravstvene kartice. Afrikanac je godinama primao novac za nezaposlene, iako na to nije imao pravo, a zahvaljujući tome što je bio prijavljen na Birou, bio je i socijalno i zdravstveno osiguran.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track