KRVOPROLIĆE U BEČU: Kuvar izbo kolegu u kebabdžinici zbog sudova!
Foto: Printscreen Osterreich

napadač uhapšen

KRVOPROLIĆE U BEČU: Kuvar izbo kolegu u kebabdžinici zbog sudova!

Austrija -

BEČ - U Bečkoj 20-oj opštini Brigitenau u utorak došlo je do svađe među zaposlenima u jednom turskom lokalu koja se završila krvoprolićem.

Tokom prepirke kuvar (45) je izbo nožem kolegu (31), koga su dva kelnera prevezla u bolnicu saeškim povredama grudnog koša.Usred bela dana, oko 12 sati policija je obaveštena iz Lorenc-Beler bolnice (Lorenz- Böhler- Unfallspital) da su primili teško povređenog muškarca sa ubodnom ranom.

Prema rečima portparola policije Pola Ajdenbergera, povređenog muškarca su u bolnicu dovela dvojica kolega sa posla. Povređeni Turčin imao je duboku ranu od uboda u gornjem delu tela i morao je hitno na operaciju .

Ubrzo nakon operacije žrtva je imenovala napadača. Obradom podataka, kriminalistička policija grada Beča došla do saznanja da je osumnjičeni za napad na 31-godišnjaka njegov kolega sa posla a da su se posvađali oko toga ko će da opere sudove.

Tokom ispitivanja osumnjičenog napadača, on je kategorično negirao krivicu, navodeći da je do nesrećne došlo sasvim slučajno. Međutim na njegovu žalost, nije znao da postoji snimak video nadzora, i on je uhapšen i sproveden u istražni zatvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track