MAJKA SRPKINJE KOJA JE PRONAĐENA MRTVA U AUSTRIJI: Moja ćerka je ubijena!
Foto: Printscreen Krone.at

Osumnjičeni svekar i muž

MAJKA SRPKINJE KOJA JE PRONAĐENA MRTVA U AUSTRIJI: Moja ćerka je ubijena!

Austrija -

INZBRUK - Dva meseca Dženifer se vodila kao nestala dok se njeno telo nalazilo u reci In.

Majka nastradale Dženifer (26) tvrdi da je njena ćerka ubijena.

Majka žrtve sedi za stolom u stanu u Minhenu sa tamnim kolutovima ispod očiju, suze ne može da zaustavi i skamenjenog izraza lica gleda slike svoje pokojne ćerke. Jecajući Verica O. kaže „Bol je nepodnošljiv. Svet mi se u trenutku raspao.„Zazvonio mi je telefon 1. aprila i policajac je rekao da su pronašli Dženi mrtvu“. Telo 26-godišnjakinje devojke pronašli su u mestu Kirhbih u Tirolu, a prema medicinskim izveštajima veštaka telo se nalazilo nedeljama u vodi.

Majka kaže da je ćerka na dan kada je nestala pozvala u 10 sati ujutru i rekla da se raduje njenoj poseti za vikend. Pitala je da kupi odeću za njena dva deteta u jednoj od prodavnica. Ubrzo posle razgovora sa majkom ona je ušla u voz u Kufštajnu gde je živela i uputila se ka farmaceutskoj kompaniji gde je radila kao čistačica. Oko 14 sati ponovo je pozvala majku, a kada je završila razgovor plakala je, rekao je jedan od njenih kolega.

"Ona je plakala jer njen muž nije hteo da ostavi svoju ljubavnicu sa kojom je već dve godine u vezi“, dodao je kolega. Dženi je na kraju smene u 19 sati čekao svekar Nagori R.(42) u svom taksiju On tvrdi da je tada Dženi na njen zahtev vozio ka Briksenu i da je ona u jednom trenutku histerično iskočila iz auta. Jedno je sigurno, Nagori R. kupio je dva mobilna telefona i poslao poruku u ime Dženifer V.

„ Opet sam se zaljubila, nemoj da me tražiš“, zbog ovoga on je glavni osumnjičeni kao i njegov sin , odnosno muž Denifer Miha (25). Jedan od poznanika dao je izjavu 4. februra kriminalističkoj policiji, da je torba od dana Dženinog nestanka, a koja je otkrivena u kući nestala i tokom pretresa kuće nije pronađena. Obdukcijom žrtve nisu pronađeni tragovi nasilja, a Nagri R. i Miha V. su pušteni iz pritvora na slobodu što je za majku žrtve neshvatljivo. Ona je sigurna da je njena ćerka ubijena i dodaje da njena Dženi nikada ne bi ostavila svoje sinove.

„Pre nego što se udala bila je vesela devojka odrasla sa četvoro braće u Minhenu“, kaže očajna majka. Gledali su je kao princezu. Dženini roditelji su rođeni u Srbiji i vlasnici su firme koja se bavi čišćenjem. Ona se školovala za prodavačicu, imala lep život i izlazila često sa prijateljima. U 21 godini Dženi je predstavila porodici Mihu V. koji je radio privremene poslove u Tirolu. Ona je njega opisala kao čoveka svojih snova, objašnjava nesrećna majka. „ Nisam bila srećna što se udaje za njega. Miha i njegova porodica bili su mi previše sumnjivi i imali su neke apsurdne, životne vrednosti“, kaže majka.

Ubrzo najgori strah majke postao je java i dodaje „ Miche je stalno varao Dženi, u kratkom periodu su dobili dvoje dece da bi je bolje držao pod kontrolom. Tukao je i bojala se njegove porodice. Moja ćerka je pokušala da se razvede i sa decom dođe kod mene ali nije smela jer su Miha i njegovi roditelji pretili da će joj oduzeti decu ili je ubiti."Šta se dogodilo 2. februara istraga još utvrđuje. De li je tada odlučila da pobegne sa decom u Minhen i da li je to bila njena smrtna presuda? Tužilaštvo je podnelo optužnicu protiv Nagorija R. i Mihe V., a biće ponovljena obdukcija Dženifer V.Majka dodaje „Svoju kćerku sahraniću uz mnogo cveća kao pravu princezu“…..

K.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track