MAJKA SRPSKOG DEČAKA (10) KOG JE SILOVAO MIGRANT: Čekam da vidim lice tog zlotvora kad mu presude!
Foto: Printscreen Heute.at

bečki sud izriče presudu 26. aprila

MAJKA SRPSKOG DEČAKA (10) KOG JE SILOVAO MIGRANT: Čekam da vidim lice tog zlotvora kad mu presude!

Austrija -

BEČ - Iračkom izbeglici Amiru A.(20) koji je silovao srpskog dečaka Gorana (10) na bečkom bazenu sledeće nedelje sud će izreći kaznu

Goranovo bezbrižno detinjstvo je prekinuto 2. decembra kada ga je Amir A. napao i silovao u kabini na bazenu. Iračaninu preti kazna od jedne do 10 godina robije, a koliko će dobiti znaće se 26. aprila.

"Čekam da vidi lice zlotvora koji je uništio život mom detetu, dok mu budu izricali presudu", kaže majka žrtve Dunja R. (43).

Ona čaže da njeno dete već više od četiri meseca spava pomoću sedativa "tritticon", ali da ga on ne štiti od napada panike.

„Često ima panične napade“ kaže mama Dunja i dodaje „da takođe često vršti i plače“.

Podsetimo, dečak je posle škole otišao na bazen, gde je upoznao 15-godišnjeg dečaka čiji je pratilac bio Iračanin."Kad je moj sin otišao da se istušira, zločinac ga je odvukao u kabinu i napastvovao", rekla je majka Dunja R.

On je odmah uhvaćen i priznao da je silovao dečaka uz monstruozno objašnjenje da " je bio u krizi jer"nije imao seks nekoliko meseci".

"Nisam mogla da verujem kada sam čula šta je rekao, to je monstruozno. To je kao da ja odem sutra u banku da je opljačkam jer nemam dovoljno novca za svoju decu. Znam da fizičke rane mogu da se zaleče, ali rane na njegovoj duši možda neće moći nikad",- rekla je Dunja R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja