MUZIČKI POTRES U BEČU: Od 3. do 5. juna rok legende na Dunavskom ostrvu!
Foto: Printscreen Festicket.com

Drufi fesival Rock in Vienna

MUZIČKI POTRES U BEČU: Od 3. do 5. juna rok legende na Dunavskom ostrvu!

Austrija -

Drugi muzički festival Rock in Vienna sprema održaće se Od 3. do 5. juna. Ovo je jedini festival urbanog roka u Austriji i kao i prošle godine izazvaće muzički potres na bečkom Dunavskom ostrvu

Hedlajneri ovogodišnjeg festivalskog programa su niko drugi do platinasti bogovi roka Rammstein, „kum“ panka Iggy Pop i ikone hevi metal zvuka Iron Maiden. Osim njih nastupiće i finski čelisti iz grupe Apocalyptica, švedski elektro-metal bend Pain, kao i još jedan švedski sastav alternativnog pravca Mando Diao.

Od ostalih zvučnijih imena i bendova izdvajaju se Eisbrecher, Powerwolf, Kreator, Slayer, Anthrax, Ghost i Nightwish. Ulaznice u pretprodaji za sva tri festivalska dana koštaju 179,90 evra, dok se cena dnevne karte kreće između 69,90 i 89,90 evra.

Organizatori festivala su se potrudili da dobre rok svirke traju do duboko u noć, pa su tako sa 30 bečkih klubova i koncertnih prostora, od kojih mnogi nose etiketu kultnih, dogovorili afterpartije svakog festivalskog dana. Ulaz na ove žurke u klubovima za vlasnike festivalskih karata je povlašćen ili čak besplatan, a više informacija moguće je dobiti na adresi www.rockinvienna.at/aftershow kao i na fejsbuk stranici festivala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track