(FOTO) BAKSUZNA GODINA AUTRIJSKOG MILIJARDERA: Lugneru (84) otkrili rak, pa ga ostavila i žena (26)
Foto: Prinskrin Yt

Odletelo vrapče

(FOTO) BAKSUZNA GODINA AUTRIJSKOG MILIJARDERA: Lugneru (84) otkrili rak, pa ga ostavila i žena (26)

Austrija -

BEČ - Brak Riharda Lugnera (84) i Keti Šmic (26) koji je svojevremeno šokirao Austriju pukao je posle svega dve godine.

Rihard, jedan od najbogatijih Austrijanaca, stao je po peti put na ludi kamen 12. septembra 2014. godine. Svadba u dvorcu Šenbrun je prema nekim procenama koštala oko 100.000 evra.

Medeni mesec... Foto Facebook
Medeni mesec... Foto Facebook

Međutim ljubav je kratko trajala i bivša Plejbojeva zečica Keti zvana Vrapče (26) je posle dve godine braka shvatila je da milijarder Lugner nije čovek njenog života i podnela papire za razvod, još uvek nije poznato šta je sve bivša zečica dobila od njega.

Austrijski mediji pišu kako je bogatija za luksuznu vilu i automobil, a nagađa se da će imati i pristojan mesečni "džeparac".

Lugner je poznati bečki preduzetnik i vlasnik Lugner sitija u kojem su nastupale srpske zvezde Svetlana Ražnatović, Jelena Karleuša i Nataša Bekvalac.

Lugner je milijarde zaradio preko svojih građevinskih firmi, a u žižu javnosti je upao nakon što na slavni Bečki bal dolazio sa poznatim glumicama, pevačicama i starletama.

Keti, medicinska sestra po zanimanju, živela je u Nemačkoj, u pokrajini Rajnlandpfalc. Javnosti je postala poznata nakon što se pojavila na naslovnici nemačkog izdanja magazina Plejboj.

U Beč se doselila sa svojom šestogodišnjom ćerkom.

Međutim vremešnog milijardera sada čeka mnogo teža bitka za život jer mu je nedavno dijagnostikovan rak prostate.

K.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track