U BEČU OPELJEŠILI SRBE IZ DIJASPORE: Preko JK, Dragane Mirković i Lukasa pljačkali narod!
Foto: Viennacontemporary.at

Guča u Beču prevara

U BEČU OPELJEŠILI SRBE IZ DIJASPORE: Preko JK, Dragane Mirković i Lukasa pljačkali narod!

Austrija -

BEČ - Srbi koji žive u Beču žrtve su velike prevare

Svi oni koji su kupili karte za manifestaciju Guča u Beču, umesto da tri dana uživaju u hitovima Ace Lukasa, Marije Šerifović, Jelene Karleuše, Dragane Mirković i mnogih drugih, nasamareni su i pokradeni. Koncerta nije ni bilo.

Očigledno je da su organizatori propale manifestacije želeli da zavrnu naš narod u austrijskoj prestonici, pa su preko imena velikih zvezda zgrnuli ogromne pare. Naime, oni su pustili u prodaju karte od čak 50 evra, a nisu je obustavili ni onda kad su im svi pevači otkazali učešće.Očajni zbog poteza organizatora, svi oni koji su kupili karte napravili su na Fejsbuku grupu Prevareni građani Guča u Beču, kako bi se ujedinili i vratili svoj novac.

Osim regularnih mesta gde su karte bile puštene u prodaju, mnogi naši ljudi ulaznice su nabavljali i u srpskim kafanama, frizerskim salonima i na drugim mestima, pa im je sada baš teško da dobiju nazad svoje pare. Sanja Grujić, jedna od prevarenih, požalila se u grupi na Fejsbuku:

- Oh, majko moja! Stvarno su stoka. Ja ovome sutra upadam i ne izlazim dok ne dobijem nazad pare - napisala je ona.Oglasio se i Miloš Vukčević, koji je imao veću muku.

- Šta je s nama koji smo platili zakup štanda i koji smo prevareni? Ja sam pošteno platio 1.500 evra za zakup štanda unapred, a imao štetu 5.000 evra.Oni nisu jedini koji su se požalili, a svi imaju isto pitanje - kako da dođu do svog novca.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s najavljenim pevačima, ali jedni su bili nedostupni, dok drugi nisu hteli da govore na ovu temu, poručujući da su na vreme preko društvenih mreža obavestili publiku da oni na ovoj manifestaciji neće pevati.

S. Đ.

Saborski odbor: Tužićemo organizatore

- Svaka zloupotreba Guče i njenog brenda biće kažnjena po zakonu. Ovo je potvrda da Guča nigde ne može da uspe sem u Guči. Nama jeste cilj da promovišemo Guču i Sabor, ali ne na ovakav način, ne otimačinom. Želimo da sve ljude širom sveta pozovemo u Guču, jer samo se ovde može osetiti njen pravi miris i ukus, i samo se ovde može čuti prava Guča - istakao je predsednik Saborskog odbora u Guči Slobodan Jolović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track