PALA PRVA KLAPA: Danas u Austriji počelo snimanje filma o Džejmsu Bondu!
Foto: Profimedia

Tajni agent u akciji

PALA PRVA KLAPA: Danas u Austriji počelo snimanje filma o Džejmsu Bondu!

Austrija -
Zbog snimanja ovih scena još od juče je iznad celog jezera na snazi zabrana letova za sve avione

BEČ - Danas je u Austriji počelo snimanje novog, 24. po redu, filma o Džejmsu Bondu, radnog naziva "Spektar“. Prve scene snimaju se u štajerskom mestašcu Altausze.

Tik uz ovo mesto nalazi se i jezero Altauser Ze, na kojem će biti snimane akcione scene tokom kojih hidroavioni napadaju agenta 007. Zbog snimanja ovih scena još od juče je iznad celog jezera na snazi zabrana letova za sve avione.

U sredu bi filmska ekipa trebalo da napusti Štajersku i da se preseli u Tirol, u mestašce Obertilijah, gde će biti snimane ostale scene novog filma o tajnom agentu.

Međutim, austrijski glumac Kristof Valc (Christoph Waltz), dobitnik dva Oskara, koji u novom filmu o Džejmsu Bondu igra ulogu glavnog negativca, neće nijednom stati pred kamere u svojoj otadžbini.

"Nažalost, prema scenariju moj lik se ne pojavljuje ni u jednoj sceni koja će biti snimljena u Austriji“, izjavio je Valc za austrijske medije.

On je takođe dodao da neće posetiti svoje kolege tokom snimanja u Štajerskoj i u Tirolu iz razloga jer i sam mrzi kada se tokom filmskog seta okolo motaju "turisti“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track