(FOTO) DRAMA U MILENIJUM SITIJU: Ovaj čovek je uzeo dete kao taoca i pretio da će baciti bombu!

Okončana akcija policije

(FOTO) DRAMA U MILENIJUM SITIJU: Ovaj čovek je uzeo dete kao taoca i pretio da će baciti bombu!

Austrija -
Policija je evakuisala najveći deo tržnog centra, a vozilima "Bečkih linija", kao i mnogobrojnim šnelban linijama javljeno je da ne smeju da prilaze stanici kod Milenijum sitija

BEČ - Tržni centar Milenijum siti (Millennium City) u 20. bečkoj opštini jutros je bio evakuisan, nakon što je nepoznati muškarac posetiocima pretio bombom, a zatim svoje dete uzeo kao taoca.

Do incidenta je došlo oko 10:30, a jedan od posetilaca ovog tržnog centra odmah je alarmirao policiju. On je dispečaru rekao da se nepoznati muškarac nalazi u Monki Parku, delu tržnog centra posvećenom deci, gde viče da kod sebe ima bombu. Prema rečima očevidaca muškarac je kao taoca uzeo sopstveno dete i pretio da će sve dići u vazduh!

Policija je evakuisala najveći deo tržnog centra, vozilima "Bečkih linija“ (na linijama U6, 5A, 11A, 11B, 37A, kao i mnogobrojnim šnelban linijama) javljeno je da ne smeju da prilaze Milenijum sitiju, to jest stanici Handelskej (Handelskai). Službenici su uspeli da obuzdaju napadača i oslobode dete, koje prema prvim zvaničnim informacijama nije povređeno.

Tržni centar je po završetku detaljno pregledao tim eksperata za eksplozivne naprave.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track