PORODIČNA TRAGEDIJA U KORUŠKOJ: Austrijanka (37) izgubila bebu posle tuče sa snajom (35)!
Foto: Shutter

kobna svađa

PORODIČNA TRAGEDIJA U KORUŠKOJ: Austrijanka (37) izgubila bebu posle tuče sa snajom (35)!

Austrija -
KLAGENFURT - Tuča dve snaje u Koruškoj završila se tragično

Posle svađe između snaja (35, 37) došlo je i do žestokog fizičkog obračuna nih dve. Sve se dogodilo krajem februara u St. Jakobu u Rozentalu u Koruškoj.

Tridesetsedmogodišnja žena bila je u trećem mesecu trudnoće i posle nekoliko snažnih udaraca u stomak ona izgubila bebu. Razlog sukoba između snaja koje su rodom iz Klagenfurta još se istražuje. Prema saopštenju policije 35-godišnja žena osumnjičena je za napad na trudnu snaju.

“ Posle tuče starija snaja žalila se na bolove u celom telu, aimala je videne ogrebotine po licu i vratu“ saopštio je istražitelj.Posle pregleda u kliničkom centru Klagenfurt utvrđeno je da je 37-godišnja trudnica na žalost izgubila bebu zbog pretrpljenih fizičkih povreda. Ovaj slučaj sada će će preuzeti kriminalistička policija.

Advokat Tina Frimel-Hese (Tina Frimmel-Hesse) navodi da će mlađa snaja biti krivično gonjena, a visina kazne zavisiće od toga da li je žena znala za trudnoću svojenjene snaje i da li je sa predumišljajem udarala snaju u stomak. Obdukcijom će biti utvrđeno da li je ovaj incident uzrokovao smrt deteta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track