DETE IMA TEŠKE OPEKOTINE: Polio ćerkicu (2) vrelom vodom jer je plakala!
Foto: Wikipedija

Šokantno

DETE IMA TEŠKE OPEKOTINE: Polio ćerkicu (2) vrelom vodom jer je plakala!

Austrija -
Prema rečima lekara, dve-tri sekunde vruće vode na koži ne bi mogle da nanesu ovako ozbiljne opekotine

BEČ - Lekari bečke bolnice Donaušpital u utorak uveče primili su dvogodišnju devojčicu sa teškim opekotinama drugog stepena po čitavim leđima. Roditelji, koji su malu Leonu dovezli u bolnicu, najpre su tvrdili da je devojčicina povreda nesrećan slučaj, da bi se kasnije ispostavilo da su opekotine rezultat očevih "vaspitnih metoda“.

Devojčica je, prema policijskim navodima, opekotine zadobila u utorak pre podne. Dete je celog dana vrištalo od bolova, ali su je roditelji tek u utorak uveče odvezli u bolnicu. Lekari su, preventivno, istog trenutka obavestili policiju i socijalnu službu.

U toku ispitivanja u policijskoj stanici otac Aleksander T. (26) priznao je da već mesecima koristi nehumane vaspitne metode. Svaki put kada dete počne da plače, otac bi devojčicu odneo u kadu i polio je hladnom vodom. Ovoga puta Aleksandru se potkrala greška.

"Slučajno sam odvrnuo vrelu vodu. Nakon dve-tri sekunde sam primetio šta sam uradio, pa sam smesta zavrnuo vodu“, pokušao je da se opravda otac.

Ipak, ni lekari, ni policijajci ne veruju u ovu verziju priče. Prema rečima lekara, dve-tri sekunde vruće vode na koži ne bi mogle da nanesu ovako ozbiljne opekotine. Policija je protiv oca podnela prijavu zbog nanošenja teških telesnih povreda.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track