JEZIVO: Tamara K. ugušila sina (5), pa mu isekla vene, htela da bude sigurna da je mrtav!
Foto: Prinskrin Hojte

Šokantni detalji ubistva u Beču

JEZIVO: Tamara K. ugušila sina (5), pa mu isekla vene, htela da bude sigurna da je mrtav!

Austrija -
Posle ubistva otišla je, kako je rekla, u jedan pansion u Bečkoj šumi, gde je htela da se ubije. To, ipak, nije uradila

BEČ - Policija je objavila još detalja u slučaju Tamare K. (25), Bečlijke poreklom iz Bosne, koja je ubila petogodišnjeg sina. Ona ga je ugušila jastukom, a pre ubistva uspavala lekovima. Međutim, kako pišu austrijski mediji, ona je priznala da mu je posle gušenja isekla vene na rukama da bi bila sigurna da ga je usmrtila.

Posle ubistva otišla je, kako je rekla, u jedan pansion u Bečkoj šumi, gde je nameravala da se ubije. To ipak nije uradila, nego se prijavila policiji. Posle dvodnevnog tumaranja po okolini Beča zaustavila je policijsku patrolu, rekla im da je ubila sina i da ga je ostavila u stanu u 10. bečkoj opštini Favoritenu.

Policija je uz pomoć vatrogasaca razvalila vrata i upala u Tamarin stan u Braunšpergengase (Braunspergengasse). Tamo su zaista pronašli dečakov leš, umotan u ćebe.

Otac deteta, Rumun, koji sa Tamarom ne živi već dve godine doživeo je nervni slom na vest o ubistvu sina. Iako su motivi majke ubice još uvek nerazjašnjeni, izgleda da je reč o bolesnoj, psihotičnoj ženi. Komšije je opisuju kao izuzetno tihu i stidljivu, navodeći da je u društvu uvek oči sakrivala sunčanim naočarima.

Ubijeni dečak je bio potpuna suprotnost majci, uvek dobro raspoložen i živahan, kažu oni koji su ga poznavali.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track