(FOTO) UŽAS U AUSTRIJI: Dete (2) pronađeno krvavo u kadi, otac se obesio!
Foto: Printscreen Krone.at

Porodična tragedija

(FOTO) UŽAS U AUSTRIJI: Dete (2) pronađeno krvavo u kadi, otac se obesio!

Austrija -
LINC - Teška porodična tragedija dogodila se u gornjoaustrijskom gradu Gemajde Volfen

Baba i deda zatekli su svog dvogodišnjeg unuka krvavog u kadi, a pored njega je ležalo oproštajno pismo detetovog oca. On je u pismu kratko napisao "Ne mogu više!"

Posle skoro jednočasovne potrage za 37-ogodišnjim Klausom K. on je pronađen obešen u jednoj kolibi. Zločin se dogodio dok je njegova žena bila na poslu, četvorogodišnja ćerka u vrtiću, a sin (6) u školi. Klaus K. je ostao kod kuće sa najmlađim sinom Davidom. Policija pretostavlja da se zločin dogodio oko 8 sati. Otac je za sada nepoznatim predmetom ubio sina, a onda se autom odvezao od kuće.

On je zbog psihičkih problema bio ba odmoru i trebalo je da odvede sinčića kod bake i deke rano ujutro. Baka i deka su tog jutra čekali unuka, ali kako nisu došli do 11 sati oni su otišli do njihove kuće. Tamo su zatekli stravičan prizor. U kupatilu u kadi David je ležao mrtav sav obliven krvlju. Tu su našli i poruku oca.

Policija je odmah krenula u poteru za osumnjičenim i oko 12 sati na dva kilometra od mesta zločina pronađen je njegov automobil, a u obližnjoj kolibi i beživotno telo Klausa K. Ubrzo potom stigla je i dečakova majka kojoj je zbog šoka ukazana pomoć i ona nije bila u stanju da da izjavu.

(V. S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track