(VIDEO) KLOVN NAPAO DEČAKA U BEČU: Sa sekirom u ruci jurio tinejdžera koji se vraćao iz crkve !
Foto: Printscreen Krone.at

jeza

(VIDEO) KLOVN NAPAO DEČAKA U BEČU: Sa sekirom u ruci jurio tinejdžera koji se vraćao iz crkve !

Austrija -

BEČ- Četrnaestogodišnjeg Morica B. (Moritz B.) u utorak uveče u bečkoj opštini Favoriten napala je osoba prerušena u jezivog klovna.

Klovn je sedeo na ljuljašci, a kada je prestravljeni dečak počeo da beži, on je sa sekirom u ruci pojurio za njim. Dečak kaže da se vraćao iz crkve St. Antons kada je primetio klovna, koji je ubrzo počeo da ga prati.

On je u razgovoru za list Hojte, rekao da je pored crkve stajao još jedan klovn, koji je iz daljine posmatrao šta se dešava.

„Prvo je samo išao za mnom, a onda je potrčao. Prepao sam se da će me uhvatiti“, izjavio je 14-godišnjak i dodao „U ruci je držao sekiru, koja je izgledala kao prava.“

Ovo je samo jedan od nekoliko slučajeva histerije zvane "klovnovi ubice" i njihovog pojavljivanja u Austriji, koji su se dogodili poslednjih dana .

Ni građani ne ostaju dužni evo kako je jeddan dobio batine!

Međutim na jutjubu (youtube) se pojavio i snimak na kom je osoba maskirana u klovna izvukla deblji kraj. On je pokušao da preplaši jednog vozača, ali je dobio dobre batine.

Na snimku se vidi kako klovn ide ka kolima, međutim u sledećem trenutku vozač iskače iz automobila i počinje da bije maskiranog, sve dok ga suvozač, koji je snimao čitav događaj, nije odvoji od klovna.Na internetu se vodi vatrena diskusija, da li je snimak pravi ili namešten i da su protagonisti želeli malo da se našale na račun trenutne histerije koja vlada zbog jezivih klovnova.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track