SASLUŠAN VLASNIK PEŽOA KOJIM JE PREGAŽENA SRPKINJA U BEČU : Dao sam ključeve, nisam bio u autu!
Foto: Orf I Printscreen Heute.at

Ko je pregazio Sanju L.

SASLUŠAN VLASNIK PEŽOA KOJIM JE PREGAŽENA SRPKINJA U BEČU : Dao sam ključeve, nisam bio u autu!

Austrija -

BEČ - Miloš S. (30) koji je osumnjičen da je u Beču namerno pregazio Srpkinju Sanju L. (22) negira krivicu.

Tridesetogodišnji vlasnik vozila marke „pežo“, kojim je u nedelju ujutru u 10. bečkoj opštini udarena i teško povređena dvadesetdvogodišnja Srpkinja Sanja L., negira da je tog jutra upravljao vozilom.

Kako navodi njegov advokat Elmar Kresbah (E. Kresbach) u razgovoru za „Krone“, tridesetogodišnji Miloš S. jeste vlasnik "pežoa", kojim je počinjeno krivično delo, ali on tvrdi da tog jutra nije bio u vozilu, i nije upravljao njime.

" Miloš S. potresen zbog tragedije koja se desila", rekao je Kresbah i dodao, da je Miloš S. nekoliko sati pre nesreće odlučio da ne vozi i dao ključeve.

Međutim nije rekao kome je osumnjičeni Miloš S. predao ključeve svog automobila. Policija je u ponedeljak objavila hapšenje glavnog osumnjičenog, istraga je još u toku, a u utorak su ponovo ispitani svedoci.

Još nije odlučeno da li će osumnjičeni Miloš S. ostati u istražnom zatvoru.

Da podsetimo incidentu u nedelju ujutro prethodila je svađa u poznatom klubu u koem se uglavnom okuplja omladina sa Balkana. Srpkinja se posvađala sa nekoliko muškaraca u diskoteci, pošto ju je jedan od njih uporno kako je rekla "smarao". Ona ga je odbijala, ali je on bio uporan.

Jedan prijatelj devojke uspeo je u diskoteci da smiri strasti time što je rekao da će uskoro krenuti kućama i rekao to njenom bratu, preneo je potrparol policije Kristof Pelcl. Nakon smirivanja strasti devojka je, u pratnji prijateljice krenula ka stanici autobusa. Sanja L. je negdje oko 6:30 krenula kući sa prijeteljima kada je jedan od mladića kolima marke "pežo" ubrzao je i sa ulice skrenuo na trotoar gde je bez kočenja udario nesrećnu devojku, o pobegao.

K. A

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track