HOROR U VETERNIKU Muškarac (56) izrešetao ženu (33), pa izvršio samoubistvo!
Foto: KURIR

Beživotna tela

HOROR U VETERNIKU Muškarac (56) izrešetao ženu (33), pa izvršio samoubistvo!

Crna Hronika -
Prema prvim saznanjima, najverovatnije da je reč o pokušaju ubistva i samoubistvu, jer je Milinko prvo pucao na Jelenu, pa onda ubio sebe

VETERNIK - U kući u Ulici Vuka Karadžića u Veterniku, kod Novog Sada, oko 20 časova pronađeno je beživotno telo muškarca Milinka J. (56), kao i teško povređene žene Jelene R. (33) sa povredama nanetim iz vatrenog oružja.

Prema još nepotvrđenim saznanjima, s obzirom da je uviđaj još u toku, najverovatnije da je Milinko je iz pištolja ispalio više hitaca u Jelenu, a nakon toga izvršio samoubistvo. Jelena je zadobila prostralne i ustrelne rane - grudni koš, stomak, ruka, noga, dok je Milinko zadobio prostrelnu ranu, od koje je na licu mesta preminuo.

Prema prvim saznanjima, najverovatnije da je reč o pokušaju ubistva i samoubistvu, jer je Milinko prvo pucao na Jelenu, pa onda ubio sebe. U kući, je kako saznajemo, pronađen i pištolj iz kog je pucano.

Njih dvoje su živeli zajedno, a da li su bili u vanbračnj zajednici za sada nije poznato.

-Iako teško povređena, Jelena je uspela da telefonom pozove hitnu pomoć, koja je zatim obavestila policiju. Ona je odmah prebačena u Urgentni centar, a telo muškarca je odneto u Institut za sudsku medecinu kako bi se utvrdio tačan urzok smrti – kaže izvor Kurira.

Prema rečima Jelene Jurišin, portparola KC Vojvodina, pacijentkinja je zadobila teške telesne povrede opasne po život i nalazi se u intezivnoj jedinici Urgentnog centra, pod stalnim nadzorom lekara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track