(VIDEO, FOTO) UBISTVO DRAGA MAŠULOVIĆA: Ovo je Obren Z. kojeg policija uhapsila
Foto: Facebook

Rasvetljen monstruozni zločin

(VIDEO, FOTO) UBISTVO DRAGA MAŠULOVIĆA: Ovo je Obren Z. kojeg policija uhapsila

Crna Hronika -
Policija je po naredbi sudije za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu izvršila pretres kuće osumnjičenog i na spratu u pomoćnoj prostoriji pronađeni su delovi tela
1 / 2 Foto: Facebook

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, intenzivno radeći na rasvetljavanju teškog ubistva Draga Mašulović (60), uhapsili Obrena Z. (35) iz Beograda i odredili mu zadržavanje do 48 časova, zbog postojanja osnova sumnje da je 1. februara 2015. godine izvršio ovo krivično delo.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Policija je po naredbi sudije za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu izvršila pretres stana i drugih prostorija u kojima živi osumnjičeni. Tom prilikom, na spratu stana u pomoćnoj prostoriji pronađeni su delovi tela za koje se osnovano pretpostavlja da pripadaju žrtvi.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Draga Mašulović, otac nekadašnjeg košarkaša Crvene zvezde Vladimira Mašulovića (30), ubijen je tako što mu je lobanja smrskana palicom, nakon čega mu je zločinac isekao ruke i noge. Odsečeni ekstremiteti nađeni su pored tela 1. februara, u Mašulovićevoj garaži, u sastavu zgrade u Ulici Jovanke Radaković, na Mirijevu, ali nedostajale su obe natkolenice.

http://www.youtube.com/watch?v=0dQEc16bXRc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track