(VIDEO) SORAJI ZAPALJEN DŽIP: Ne znam ko stoji iza napada, niko mi nije sumnjiv!
Foto: Printscreen

Starleta uznemirena nakon eksplozije u Podgorici

(VIDEO) SORAJI ZAPALJEN DŽIP: Ne znam ko stoji iza napada, niko mi nije sumnjiv!

Crna Hronika -
Vučelićevoj dvojica maskiranih napadača polila benzinom „rendž rover“ dok je bila u gostima kod manekenke Mande Popović. Automobil je, navodno, neposredno pre požara vozila Željka Rolović, koja je osumnjičena za organizovanje prostitucije

PODGORICA - Džip „rendž rover“ u vlasništvu starlete Soraje Vučelić uništen je sinoć oko 20 sati u eksploziji u podgoričkom Siti kvartu. Prema nezvaničnim informacijama, dvojica zasad nepoznatih napadača, maskiranih fantomkama, polila su benzinom starletin automobil i zapalila ga. U požaru, na sreću, nije bilo povređenih.Eksplozija je, kako saznajemo, odjeknula dok je Vučelićeva bila kod svoje drugarice Mande Popović, poznate crnogorske manekenke.

- Vučelićeva i Popovićeva sedele su u stanu i razgovarale. Odjednom je odjeknula eksplozija. Odmah su istrčale iz zgrade. Prednji deo automobila bio je u plamenu. Manekenka i starleta pozvale su vatrogasce. Obe su bile u šoku, nisu mogle da veruju šta se dogodilo - kaže izvor Kurira iz istrage.Soraja je bila veoma potresena što joj je uništen omiljeni automobil.

City kvartZapaljen džip Soraje Vučelić

Posted by Podgoricki vremeplov on понедељак 2. новембар 2015.

- Manda je uvela Soraju u stan da se malo smiri. Ubrzo je došla policija, pa su išle u stanicu da daju izjavu. Policajci su starletu ispitivali u vezi sa eksplozijom, da li na nekog sumnja i da li se nekome zamerila. Pitali su je i kad je došla u Crnu Goru, kad se vraća u Srbiju, kao i s kim se poslednji put videla i čula. Soraja im je odgovorila da ne zna ko stoji iza napada i da joj niko nije sumnjiv - kaže naš sagovornik.

Prema nezvaničnim informacijama koje su se mogle čuti na licu mesta, neposredno pre požara starletin džip vozila je njena prijateljica Željka Rolović, koja je letos hapšena u Crnoj Gori zbog sumnje da se bavi organizovanjem prostitucije.

- Video sam kad se Željka parkirala i izašla iz automobila. Ubrzo nakon toga automobil je bio u plamenu - ispričao je jedan od očevidaca.Kako nezvanično saznajemo, Soraji su ranije stizale pretnje da će joj džip biti zapaljen i da će ići pešice.- Navodno su joj govorili da će šetati na štiklicama i da neće izigravati damu u tuđem skupocenom automobilu. Sve te informacije se proveravaju, a policija je na tragu napadačima - kaže naš sagovornik.Inače, Vučelićeva je ranije saslušavana u barskoj i beogradskoj policiji u okviru istrage koja se vodi zbog ubistva Armina Muše Osmanagića u Baru. Soraja je nekoliko sati pre likvidacije Osmanagića sedela s njim u jednom kafiću.Reporteri Kurira pokušali su sinoć da stupe u kontakt sa Sorajom Vučelić i njenom prijateljicom Mandom Popović, ali one se do zaključenja ovog broja nisu javljale na brojeve telefona poznate redakciji.

MalerTEK ŠTO JE NABAVILA „RENDŽ ROVER“Kako saznajemo, starleta je automobil BMV X-6, koji je prethodno vozila, zamenila za automobil „rendž rover“ cetinjskih registracija koji je sinoć buknuo u crnogorskoj prestonici. Vučelićeva je policajcima navodno ispričala da džip još nije otplatila.

Poruka na FejsbukuDUŠMANI, BIĆU JOŠ JAČANa Fejsbuk profilu Soraja Privatni Vučelić sinoć je ostavljena poruka: „Dušmani, biću jača posle ovoga, samo mi dajete motiv!“, ispod koje je okačena fotografija uništenog automobila. Međutim, pretpostavlja se da taj profil nije starletin, već da se neko predstavlja kao ona i umesto nje ostavlja postove.

Željka Rolović, Sorajina drugaricaUPOZNALE SE U DOMUDa Soraju ne zaobilaze skandali, govori i to da joj je jedna od najboljih prijateljica Željka Rolović (37), koja je široj javnosti postala poznata nakon što je u avgustu ove godine uhapšena u Kotoru zbog sumnje da je organizator najvećeg lanca prostitucije na Crnogorskom primorju. Rolovićeva je bila osumnjičena da je ugovarala i organizovala pružanje seksualnih usluga. Željka i Soraja upoznale su se u Domu za nezbrinutu decu „Mladost“ u Bijeloj.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track