SENZACIONALNO: Ubica Jelene Marjanović se viđa sa njenim mužem Zoranom!
Foto: Printscreen Facebook

Novi detalji mučkog ubistva pevačice „Granda“

SENZACIONALNO: Ubica Jelene Marjanović se viđa sa njenim mužem Zoranom!

Crna Hronika -

Policija za ubistvo Jelene Krsmanović jedino ne sumnjiči supruga Zorana i majku Zoricu Krsmanović

BEOGRAD - Ubica pevačice „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović (33) sigurno je još u Borči i policija čeka njegov prvi pogrešan korak, saznaje Kurir.Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je pre nešto više od pet meseci na nasipu u naselju Crvenka u Borči, a prema informacijama do kojih smo došli, ubica je blizak suprugu Zoranu Marjanoviću i njenoj majci Zorici Krsmanović.

Istraga još trajeIzvor Kurira blizak istrazi objašnjava da policija i inspektori nijednog trenutka nisu prestali da rade na tom slučaju.- Na osnovu prikupljenih podataka došli su do zaključka da bi porodica Marjanović, odnosno neki članovi mogli da znaju šta se dogodilo ili čak i to ko bi mogao da bude ubica. Prema prikupljenim informacijama, iz informativnog razgovora koji su vođeni, kako sa svim članovima porodice Marjanović tako i sa njihovim bliskim prijateljima i uopšte stanovnicima Borče, samo suprug ubijene pevačice i njena majka od početka nemaju nikakve veze s ubistvom - rekao je naš sagovornik.Prema njegovim rečima, postoji osnovana sumnja da je ubica vrlo blizak pevačici.

Više puta saslušavani... Zoranovi majka, otac i brat
Više puta saslušavani... Zoranovi majka, otac i brat

Pogrešan korak- Postoje svojevrsni dokazi koji ukazuju na to da je ubica iz naselja u kome je pevačica ubijena, ali, nažalost, ne dovoljno jaki da bi se bilo šta preduzelo. Jedino što preostaje istrazi jeste da se čeka da ubica ili neko od njegovih saučesnika napravi pogrešan korak i da slučaj bude rešen - kaže naš izvor upućen u istragu, koja je još uvek u toku.Telo vukli po nasipuPodsetimo, pevačica Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je 2. aprila dok je džogirala nasipom u naselju Crvenka. Tog dana nesrećna žena je sa suprugom Zoranom i petogodišnjom ćerkom Janom bila u Borči na stazi, ali su zbog gužve odlučili da odu na nasip. Trčala je od rampe koja je u blizini fudbalskog stadiona, a njen suprug i ćerkica ostali su u podnožju nasipa. Oko 16 sati Zoran je sa devojčicom krenuo u susret pevačici, ali je nije video na nasipu. Ubrzo je shvatio da Jelene nema, obavestio je svoju rodbinu i prijatelje i pevačicinu majku, a nakon nekoliko sati i policiju.Policija je tražila ženu više od 24 sata i našla je njeno telo u nedelju oko 13 sati u kanalu punom vode ispod nasipa. Takođe, pronađeni su telefon, pocepan gornji deo trenerke, jedna patika je bila na oranici između dva kanala, dok je druga bila na njoj. Kad je izvađeno telo iz vode, na nesrećnoj ženi bio je donji deo trenerke, majica na bretele i druga patika. Na potiljku su bile vidljive brojne povrede glave.Nakon toga njenom suprugu Zoranu određen je policijski pritvor u trajanju od 48 sati. U nekoliko navrata bio je podvrgnut poligrafskom ispitivanju. Kasnije su poligrafski ispitivani brojni meštani Borče, ali i svi članovi i bliski prijatelji porodice Marjanović.

Daleko biloNISAM TRUDNA SA ZORANOM!Na nekim portalima pojavila se informacija da je Rada Matić, negovateljica iz Beča, koja se dopisivala sa Zoranom Marjanovićem nakon ubistva pevačice, trudna s njim.- Nisam trudna sa Zoranom! Pa, mi se nikad nismo sreli. Ne znam odakle sve te laži - rekla je Rada za Kurir.

U štampanom izdanju KURIRA pročitajte:

HAOS NA ESTRADI: Ana Bekuta oterala Šabana iz Granda!

EMIR KUSTURICA ZA KURIR: Uz moj film i muškarci zaplaču!

ŠEŠELJ ZA KURIR: Imam tajnu službu, špijuniram političare

HAJDUČIJA NA PUTEVIMA: Svet nas izbegava zbog pljačkaša iz šlep-službi

PREBOLELA KOSTADINA: Cecina ćerka ima novog dečka!

PAKLENI PLAN: Milan i Rada ponovo zajedno!

PROPEVAO: Izdajnik Čedo Čolović otkrio još špijuna!

BAHATA: Maja Gojković uzela državni avion samo za sebe

VEČERA KOD PREMIJERA: Dačić i Vulin gurali se za Vučićev sto!

BRUKA: Školarina 1.000 evra, a u wc čučavac iz 19. veka

CIA U PANICI: Putin se sprema za nuklearni rat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja