ĆERKA JELENE MARJANOVIĆ PRVI PUT NA GROBU MAJKE: Jana ljubila i milovala ploču!
Foto: Privatna Arhiva

POTRESNO

ĆERKA JELENE MARJANOVIĆ PRVI PUT NA GROBU MAJKE: Jana ljubila i milovala ploču!

Crna Hronika -

Zoran Marjanović, muž ubijene pevačice Jelene Marjanović, za Dan žena prvi put je odveo ćerku da poseti mesto na kom je sahranjena njena majka.

BEOGRAD - Srce mi se kidalo u trenutku dok je moja Jana prilazila majčinom grobu. Trudio sam se da ne plačem, ali suze su same krenule, kaže za Kurir Zoran Marjanović, koji je juče, za Dan žena, prvi put odveo ćerku da poseti mesto na kom je sahranjena njegova žena, pevačica Jelena Marjanović.Nesrećna Jelena ubijena je 2. aprila prošle godine na nasipu u Borči, a ubica još nije pronađen.

Tužan praznikZoran je za Kurir objasnio da je juče prvi put odveo ćerku jer je ona htela da kao i sva deca u vrtiću svojoj mami odnese poklon za Dan žena.- Hvala dragom bogu, Jana je jaka devojčica, nekad mi se čini da je jača i od mene. Gledao sam je kako je prilazila grobu i srce mi se kidalo. Rekla mi je samo: „Tata, nemoj da plačeš, meni je još teže kad te vidim takvog“ - rekao je Zoran i dodao da njegova ćerka nije želela da postavlja pitanja:- Čini se da je onog trenutka kada je ugledala maminu sliku na mermernom srcu shvatila da će morati dalje bez nje i da je ona zaista sada s anđelima, nalik onom kog je videla na nadgrobnoj ploči. Prišla je spomeniku i dok ga je ljubila, tiho je rekla: „Mama, srećan ti 8. mart.“ Potom je prvi put upalila sveću.

Nekada na okupuZoran Marjanović objašnjava da je na današnji dan prošle godine njegova porodica bila na okupu.- Jana je u vrtiću s ostalom decom ukrašavala čestitku. Želela je da iznenadi mamu. Sećam se kada joj je čestitala 8. mart, to je bio prvi put da je ona sama napravila nešto da iznenadi mamu. Jeca ju je zagrlila i pošle su joj suze - rekao je Marjanović.

Zoran o nasilju nad ženamaJANA ĆE NAUČITI DA SE BRANIZoran se pridružio Kurirovoj akciji „Stop nasilju“: - Trudiću se da Janu vaspitavam tako da zna da se brani. Nasilje nad ženama uzima maha i izmiče kontroli. Svim ženama želim da čestitam praznik uz poruku da nastave da se bore za svoja prava.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja