ZATVORILA KAFIĆ I OTAD JE NIKO NIJE VIDEO: Jelena se vratila živa i zdrava! Misterija gde je bila
Foto: Printscreen Facebook

sTUDENTKINJA NESTALA U PETAK UVEČE

ZATVORILA KAFIĆ I OTAD JE NIKO NIJE VIDEO: Jelena se vratila živa i zdrava! Misterija gde je bila

Crna Hronika -

BEOGRAD - Studentkinja Jelena L. (26), koja je u petak uveče nestala u Beogradu pošto je zatvorila kafić u kojem je radila, živa je i zdrava i sama se vratila kući, potvrđeno je Kuriru u njenoj porodici.

foto: Printskrin/Facebook

To je potvrdio njen zet Darko Mirković, koji je na Fejsbuku prvi apelovao da se ona nađe.

- Vratila se sama, ali ne znamo gde je bila... Trenutno smo s policijom - rekao je Darko, koji nije otkrio detalje njenog nestanka, odnosno gde je i s kim bila od petka do danas.

- Dobro je, dobro izgleda i dobro se oseća - dodao je Darko za Kurir.

foto: Printskrin/Facebook

Podsetimo, Jeleni se svaki trag izgubio u petak oko 23.30 sati, a njena porodica je tek sutradan, u subotu, saznala da je nema i da se noć pre toga nije vratila kući s posla.

Njen zet Darko odmah je reagovao i na Fejsbuku i zatražio pomoć rekavši da je sestra njegove supruge poslednji put viđena u jednom beogradskom kafiću, u Ulici vojvode Šupljikca, u petak oko 23.30 časova.

- Rodom je iz Prijepolja i u Beogradu živi sa cimerkom, apsolvent je na Ekonomskom, a radi kao konobarica u kafiću. Tu je viđena poslednji put... Kafić je zatvorila pola sata posle ponoći i otad je niko nije video - ispričao je Mirković dodajući da se s posla obično vraćala peške do Slavije, gde je čekala autobus za Kanarevo brdo.

Zet Darko kaže i da niko nije ni znao da se nije vratila s posla jer su svi mislili da je posle posla otišla kući i da spava, a uzbuna je dignuta tek kad su kolege iz kafića pozvale da pitaju da li je sve u redu jer u subotu po podne nije došla u smenu.

Telefon joj je sve vreme bio nedostupan.

(Kurir/J. Ivić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) AKCIJA POLICIJE U NOVOM BEOGRADU: Nakon hapšenja sve mirno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track