HTEO NA SILU: Pucao u vazduh da je privoli na brak
Foto: Tatjana Stamenković

LJUBAVNA DRAMA U BUJANOVCU

HTEO NA SILU: Pucao u vazduh da je privoli na brak

Crna Hronika -

S.I. (55) iz Bujanovca uhapšen je u utorak, kada je pucajući u vazduh iz automatske puške pokušao da prisili D.C. (45) da se uda za njega.

Incident se dogodio u Hilandarskoj ulici, a očevici napominju da je uhapšeni S.I. na silu hteo da privoli D.C. (45) na brak.

foto: Tatjana Stamenković

“D.C., je držala tezgu za prodaju različitih predmeta kod apoteke u tom gradu. Incident se dogodio u blizini Doma zdravlja. Bili su u vezi pa su se posvađali. On ju je zatekao u društvu drugog muškarca, a hteo je da je ženi”, navode meštani.

Neki od Bujanovčana tvrde da je nesuđeni mladoženja pucao iz pištolja, drugi udaljeniji od mesta incidenta kažu da je pucao iz puške.

Više javno tužilaštvo potvrdilo je Kuriru da je u Bujanovcu došlo do incidenta I da će osumnjičeni biti saslušan pred ovim Tužilaštvom u četvrtak.

foto: Tatjana Stamenković

Višem javnom tužilaštvu u Vranju, u sredu 14. juna. 2017. godine, PU iz Bujanovca je podnela je krivična prijava protiv S.I. iz Gornje Korminjane, rođenog 1962. godine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju na štetu D.C. iz Bujanovca, i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni će danas biti saslušan pred ovim tužilaštvom.

O predlogu za pritvor biće naknadno odlučeno”, saopštila je za Kurir viši javni tužilac Danijela Trajković.

foto: Tatjana Stamenković

Prema nezvaničnim saznanjima D.C. je izbeglica iz Bosne koju je S.I. (55) hteo da oženi po svaku cenu i odvede na Kosovo.

Njih dvoje su ranije bili u vezi, ali su se razišli zbog čestih nesuglasica i svađa.

S.I. (55) je i pored raskida veze imao nameru da se pomiri sa D.C., ali ju je zatekao u društvu drugog muškarca.

Teže posledice incidenta sprečila je policija, hapšenjem S.I. (55).

(Kurir.rs/T. S., Foto: T.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track