UBIO ŽENU, RANIO ĆERKU (1): Dvostruki ubica uhapšen posle mesec i po dana
Foto: Privatna Arhiva

KRAJ POTERE ZA ZLIKOVCEM

UBIO ŽENU, RANIO ĆERKU (1): Dvostruki ubica uhapšen posle mesec i po dana

Crna Hronika -

Goran Petrović (24) iz Raniluga uhapšen preksinoć kod motela „Predajane“, sumnjiči se da je 4. maja ubio ženu Jovanu i taštu Dušicu i ranio jednogodišnju ćerku

VRANJE - Goran Petrović (24) iz Raniluga s Kosova uhapšen je zbog sumnje da je 4. maja na putu Bujanovac-Končulj ubio suprugu Jovanu (21) i taštu Dušicu Ivanović (44) i ranio jednogodišnju ćerku.

Posle zločina Petrović je pobegao taksijem, a policija i Žandarmerija uhvatile su ga u četvrtak uveče na putu Vranje-Leskovac.

Petrović je posle zločina najverovatnije pobegao na Kosovo i tamo se skrivao.

Brani se ćutanjem

- Kako je i tamo policija tragala za njim, on se vratio u Srbiju. MUP je dobio informaciju o njegovom kretanju. U zajedničkoj akciji pripadnika Žandarmerije i Policijske uprave u Vranju uhapšen je preksinoć na parkingu kod motela u Predajanima - kaže naš sagovornik.

Na saslušanje u zgradu Višeg tužilaštva u Vranju policija je Gorana Petrovića dovela juče oko 14 časova. On se sve vreme branio ćutanjem, a sudija za prethodni postupak doneo je odluku o određivanju pritvora do 30 dana.

- Zasad se ne zna gde se sve vreme tačno skrivao i gde je nameravao da ide - kaže izvor Kurira.

On je sproveden u Okružni zatvor u Vranju.

Drama u kolima

Goran je brižljivo planirao zločin čiji je motiv odluka njegove supruge da ga napusti.

- Petrović je smislio pakleni plan i namamio bivšu suprugu Jovanu i njenu majku Dušicu, koje su mu dovele ćerkicu da bi je navodno video jer nije smeo da ide na Kosovo jer ga traže zbog raznih krivičnih dela. Neposredno pre ubistva Petrović je u Nišu iznajmio auto kojim je došao do Bujanovca, gde je uzeo taksi - kaže naš izvor.

- Krenuo je prema Končulju i kod Turije susreo „mercedes „ kojim je upravljala njegova tašta, u kojem su se nalazile i njegova supruga i ćerka. Ušao je u vozilo i seo na zadnje sedište, pored žene i deteta. Ispalio je dva metka i ubio taštu i ženu, dok je dete slučajno ranio. Uleteo je u taksi i vratio se u Bujanovac - dodaje naš izvor.

Odveli je kod dede

DEVOJČICA SE OPORAVLJA

Zdravstveno stanje K. P., jednogodišnje ćerke Gorana Petrovića, koju je ranio kada je ubio taštu i suprugu, dobro je.

- Dete je dobro i nalazi se kod dede, oca nastradale majke - kaže naš izvor.

Kurir / Tanja Stamenković

TRAŽIO DA VIDI DETE PA GA RANIO, A ŽENU I TAŠTU UBIO: Stravični detalji masakra kod Bujanovca!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track