PORODICA IZ UŽICA SLETELA U KANJON: Krenula na sahranu pa poginula, sestra i roditelji povređeni
Foto: Fonet

TRAGEDIJA KOD VIŠEGRADA

PORODICA IZ UŽICA SLETELA U KANJON: Krenula na sahranu pa poginula, sestra i roditelji povređeni

Crna Hronika -

Stoja Vidaković (34) poginula je, dok su njena sestra i roditelji povređeni u stravičnoj nesreći koja im se dogodila na putu za Štrpce, gde je trebalo da stignu na pokop rođaka

VIŠEGRAD/UŽICE - Stoja Vidaković (34) preminula je juče ujutru od teških povreda koje je zadobila kada je automobil u kom je bila s roditeljima i sestrom sleteo u kanjon reke Rzav kod Višegrada.

- Devojka je preminula jutros oko 3.30 u Univerzitetskoj bolnici u Foči, gde se nalazi i njena majka, koja je u stabilnom stanju - rekla je portparolka Policijske uprave Foča Svjetlana Govedarica.

Prebačena u Beograd

Prema njenim rečima, sestra nastradale Ivana Vidaković zbog težine povreda prevezena je iz užičke bolnice u Beograd na lečenje. U bolnici u Užicu hospitalizovan je otac devojaka Đorđe i on je u stabilnom stanju.

- Ivana i Đorđe su najpre prebačeni u užičku bolnicu sa teškim povredama. Međutim, po ukazivanju pomoći, Ivana je transportovana za Beograd. Stanica Vidaković, majka nastradale Stoje, nalazi se u bolnici u Foči i takođe je u stabilnom stanju - kaže Kurirov izvor upućen u slučaj.

Istraga još nije utvrdila zbog čega je automobil u kom se nalazila porodica Vidaković sleteo u kanjon reke Rzav.

- Nesreća se dogodila u subotu oko 21 sat kada je „ford fokus“ sleteo u reku sa magistralnog puta Vardište-Višegrad - objašnjava naš sagovornik.

Odmah po prijavi da je vozilo sletelo u kanjon, na mesto nesreće izašli su svi policijski službenici policijske stanice Višegrad, vatrogasci i Hitna pomoć, a u izvlačenju su pomogli i građani koji su bili u blizini.

Poreklom iz RS

Nezvanično, reč je o porodici iz Užica, koja je poreklom iz Republike Srpske.

- Oni su navodno krenuli u Štrpce jer im je javljeno da je u selu preminuo Đorđev blizak rođak - kaže naš izvor.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Pakao za nesrećnu porodicu ne prestaje, sad im ne daju obdukcioni nalaz!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja