DETALJI BRUTALNOG ZLOČINA KOJI JE UŽASNUO SRBIJU: Bio je pijan, ušao je kada je video da je sama u pekari i izvadio nož od 15cm
Foto: Slađana Stojanović

ZEMLJA BEZNAĐA

DETALJI BRUTALNOG ZLOČINA KOJI JE UŽASNUO SRBIJU: Bio je pijan, ušao je kada je video da je sama u pekari i izvadio nož od 15cm

Crna Hronika -

Dragan Rikanović (65) iz Bačke Palanke upao na posao kod nevenčane supruge Jasmine Davidović (54), koja ga je ostavila, prerezao joj vrat i iskasapio stomak

BAČKA PALANKA - Dragan Rikanović (65) iz Bačke Palanke uhapšen je zbog sumnje da je usred dana u pekari brutalno ubio nevenčanu suprugu Jasminu Davidović (54). Rikanović se tereti da je nesrećnoj ženi iskasapio stomak, a potom joj je prerezao grkljan.

Posle hapšenja Rikanović je pričao nepovezano i konfuzno, praveći se da se ne seća zločina koji se dogodio u utorak pre podne.

Pijani ubica

- Nisam ja nju ubo nožem. Ona je mene po ruci, pa je sama sebe jednom u stomak. Ali ako vi kažete da sam je ja ubo, ja ću joj se izviniti kad me pustite. A mi smo se posvađali jer nije htela da mi se vrati, a ja nisam mogao da živim bez nje - rekao je Rikanović.

foto: Slađana Stojanović

Jasmina je radila u pekari „Milaneze“ na periferiji Bačke Palanke.

- Njena koleginica je otišla, a Dragan je ušao kad je video da je sama u pekari. To je mali objekat i nije mogla nikako da mu pobegne. On je bio pijan, čak je imao preko jedan promil alkohola u krvi, a sa sobom je poneo kuhinjski nož s drvenom drškom sečiva oko 15 cm. Nije stigla ništa da mu kaže, on joj je prvo zabio nož u stomak, pa joj je bukvalno vrat prerezao, a onda joj je naneo još jedan ubod u stomak, i to tako silno da je bukvalno iskrivio nož kopajući po stomaku. Izdahnula je na putu za bolnicu u Novom Sadu - kaže naš izvor.

Bolesno ljubomoran

Kako priča jedna od meštanki, njih dvoje su tri godine živeli u vanbračnoj vezi, kao podstanari na istoj adresi, u Ulici vojvode Živojina Mišića:

- Ona ga je ostavila pre tri meseca zbog patološke ljubomore, ali se on nije mirio s tim. Stalno ju je uznemiravao. Izašao je iz tog stana, ali ju je pratio i nije joj dao mira. Nesrećna žena je razvedena, majka troje dece. Jedno dete živi s ocem u Kragujevcu, a dve ćerke su u Novom Sadu. Ovo je strašno, ismasakrirao ju je usred dana.

Juče je u taj stan došao bivši suprug s jednom ćerkom kako bi pokupili neka dokumenta, ali nisu želeli da pričaju o ovom slučaju, samo su rekli da nemaju nikakav komentar.

foto: Slađana Stojanović

Pavle Menđan, meštanin

KOJA BUDALA DA UBIJE ŽENU!

- Išao sam u tu pekaru da kupim hleb možda sat vremena pre nesreće. Jasmina je odskora tu radila. Nije mi jasno koja je to budala da ubije ženu. Ona je bila fina i kulturna. A on nema „ni metar i žilet“. Kako se nije odbranila kad je mnogo krupnija od njega - kaže meštanin Pavle Menđan.

Kurir / Slađana Stojanović

UŽAS U BAČKOJ PALANCI: Žena izbodena u centru grada!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kako bez kvalifikacija SNS kadar dobija direktorsku funkciju?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track