DVOSTRUKA LIKVIDACIJA PRED SUDOM U NIŠU: Ćenda izrešetan, a Saša Ludak preminuo na operacionom stolu
Foto: M.M.

Napadači pobegli na vespi

DVOSTRUKA LIKVIDACIJA PRED SUDOM U NIŠU: Ćenda izrešetan, a Saša Ludak preminuo na operacionom stolu

Crna Hronika -

NIŠ - U pucnjavi koja se danas oko 11 časova dogodila u Nišu, u ulici Ive Lole Ribara, u blizini niškog suda, stradao je Žarko Savić zvani Ćenda, dok je Aleksandar Barjaktarević zvani Saša Ludak koji je teško ranjen prevezen u niški KC preminuo na operacionom stolu, dva sata kasnije.

foto: M.M.

Žarko Savić je upucan sa 6 metaka, a u trenutku dolaska Hitne pomoći davao je znake života, da bi ubrzo podlegao povredama.

foto: M.M.

Na motoru marke "vespa" viđene su dve nepoznate osobe sa kacigama na glavi kako beže sa lica mesta.

- Aleksandar B dovezen je u niški Urgentni centar sa prostrelom ranom grudnog koša i prostrlenom ranom leve strane srca, rekao, dr Miodrag Lazić direktor UC, koji je potvrdio da je teško ranjeni preminuo na operacionom stolu i pored napora lekara da ga spasu.

foto: M.M.

Podsetimo, Aleksandru B. koji je preminuo od posledica ranjavanja na operacionom stolu, avgusta prošle godine su kola dignuta u vazduh u Dušanovoj ulici u Nišu. Njemu je tada amputirana leva noga, a geleri su povredili i dvoje prolaznike, mladića (22) i devojku (21).

foto: M.M.

On je danas u 9.30 časova imao suđenje u niškom sudu kao okrivljeni zbog ubistva u Mokranjčevoj ulici od pre 9 godina, ali je suđenje odloženo, jer se jedan okrivljeni nije pojavio.

(Kurir.rs/ M.M.)

EKSPLOZIJA U NIŠU: Saletu Budali razneli nogu!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kako funkcioner BIA zloupotrebljava službeni položaj?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja