OBRT U TEŠKOM UBISTVU KOD SJENICE: Namamila švalera da ga muž ubije?
Foto: Dragan Kadić

Ubistvo u Sjenici

OBRT U TEŠKOM UBISTVU KOD SJENICE: Namamila švalera da ga muž ubije?

Crna Hronika -

Senad i Mubera Muhović napustili Srbiju zajedno s decom istog dana kad je pronađen leš Anela Papića, a policija sumnja da su pobegli u Nemačku

SJENICA - Policija je raspisala poternicu za supružnicima Senadom i Muberom Muhović zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu Anela Papića (32) iz Sjenice, čije je unakaženo telo pronađeno u subotu u selu Ponorac.

Kako nezvanično saznajemo, oni su osumnjičeni za teško ubistvo.

Beg u Nemačku

- Nakon otkrića Papićevog tela istraga je odvela do Senada i Mubere Muhović. Navodno, Papić se viđao s Muberom. Kad je policija otišla do njih kako bi ih privela na informativni razgovor, utvrđeno je da su istog dana s decom napustili Srbiju i otišli u Nemačku, gde je Senad inače bio na privremenom radu - objašnjava naš izvor upućen u istragu.

Navodno, zasad nema drugih osumnjičenih, niti se veruje da su druge osobe pomagale u ubistvu.

- Policija pokušava da utvrdi koja je bila Muberina uloga u zločinu. Ne zna se da li je ona, možda, samo namamila Papića da dođe na određeno mesto - kaže sagovornik Kurira.

Kako smo ranije pisali, Papićev nestanak u petak oko ponoći prijavio je otac Ahmo. On je policiji ispričao da je tog jutra njegov sin napustio kuću u svom „pasatu“, ali da se nije vratio niti se javlja na mobilni telefon.

foto: Privatna Arhiva

„Pasat“ razlupan

- Policija je odmah počela pretragu terena. U subotu se javio mladić koji nije bio obavešten o nestanku Anela Papića, ali je primetio napušten „pasat“ s razbijenom šoferšajbnom nedaleko od asfaltnog puta u selu Ponorac. Kad su operativci došli na teren, pored oštećenog automobila otkrili su leš muškarca s vidljivim povredama glave. Telo je bilo poluizgorelo, prekriveno granjem i starim krpama - naveo je ranije naš izvor.

Meštani sela Ponorac, koje se nalazi na dvadesetak kilometara od Sjenice, i dalje su uplašeni i zgroženi monstruoznim ubistvom koje se dogodilo u njihovom mestu.

- Naš kraj ovako nešto ne pamti. Nikad se ništa slično nije dogodilo - rekli su meštani s kojima smo razgovarali.

E. K.

Otac žrtve

TVRDIM DA SU GA UBILI MUHOVIĆI

Anel Papić juče je sahranjen na lokalnom groblju u Sjenici. Ahmo Papić, otac nastradalog, potvrdio je da je njegov sin sahranjen.

- Tvrdim da su ga oni ubili - kazao je juče nesrećni otac za Kurir.

SMRSKAO MU GLAVU PA ZAPALIO: Stravičan zločin kod Sjenice krije kobnu ljubavnu tajnu?!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SNIMAK TUČE NA ULAZU U GRČKU, KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU! Čak 10.000 Srba i Makedonaca čeka satima na prelazu Evzoni!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track