SMRT VREBA IZ BOJLERA: Strujni udari pod tušem kose živote po Srbiji
Foto: Nebojša Mandić, Profimedia

TRAGEDIJE KOJE SU NAS POTRESLE

SMRT VREBA IZ BOJLERA: Strujni udari pod tušem kose živote po Srbiji

Crna Hronika -

Srbiju je potresao još jedan tragičan slučaj, kada je mladića iz Niša ubila struja u kupatilu, dok se tuširao.

B.J. (37) iz niškog sela Mezgraja preminuo je sinoć u svojoj kući od posledica strujnog udara. On je sinoć oko 23.30 nastradao u kupatilu dok se tuširao. Hitna pomoć je intervenisala, ali nesrećnom muškarcu nije bilo spasa.

Nažalost, ovaj slučaj nije usamljen. Javnost je upoznata sa nekoliko tragedija o kojima su mediji pisali, a desile su se baš u kupatilu, kao posledica strujnog udara.

foto: Privatna Arhiva

Podsetimo, početkom godine, strujni udar dok se tuširao, usmrtio je i mladića Nikolu Đ. (18), takođe iz Niša. Da tragedija bude još i veća Nikola je samo mesec dana pre smrti proslavio punoletstvo.

Njegova tragična smrt je šokirala sve u školi kojoj je pohađao, ljudi imaju samo reči hvale za njega…

foto: S.U.

Da smrt ne bira, svedoči i slučaja pogibije Jovane Jočić (27) iz Nakova kod Kikinde, u martu ove godine, koja je iza sebe ostavila supruga i ćerkicu Saru (4).

Nesrećna trgovkinja i majka četvorogodišnje devojčice, tragično je izgubila život u porodičnom domu u Nakovu, u kom je živela sa roditeljima i ćerkicom.

Tragedija kakva se u ovom delu Banata ne pamti, dogodila se u noći između subote i nedelje. Jovana je u kupatilu stradala od strujnog udara.

Njeno beživotno telo pored kade je pronašao njen otac.

foto: Profimedia

Pre nekoliko godina, tada šesnaestogodišnji Damir Š. iz Crvenke poginuo je uveče u kupatilu porodične kuće u Crvenki u kojoj je živeo sa bolesnom majkom. Mladić je stradao od strujnog udara koji je po svemu sudeći prouzrokovao kvar na bojleru.

Bojan V. (42), poznati bivši fudbaler i fudbalski stručnjak iz Kruševca, poginuo je pre godinu dana u porodičnoj kući u delu bivoljskog naselja Kurilovo. Nesrećnog sportistu udarila je struja dok se tuširao.

(FOTO) ŽENU UBILA STRUJA U KUPATILU: Otac našao beživotno telo pored kade

TUŽNA ISPOVEST OCA MATURANTA NIKOLE (18): Usvojio sam ga i odgajio, a ubila ga struja iz bojlera!

(Kurir.rs, Foto: Privatna arhiva, S.U., Profimedia, Nebojša Mandić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kako se pravilno ulazi u vodu, kada su vrućine?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track