HOROR U BEOGRADU: Kamenom smrskao supruzi glavu pred troje dece, pa se bacio pod voz!
Foto: Privatna Arhiva

SVIREPO UBISTVO U CENTRU ZA SOCIJALNI RAD

HOROR U BEOGRADU: Kamenom smrskao supruzi glavu pred troje dece, pa se bacio pod voz!

Crna Hronika -

Olgu Lovrić (39) ubio je bivši suprug udarcima po glavi naočigled njihovo troje maloletne dece, koju je trebalo da vidi u prisustvu socijalnog radnika

BEOGRAD - Milan Lovrić (47) iz Beograda osumnjičen je da je juče oko 15.30 sati počinio teško ubistvo bivše supruge Olge Lovrić (39) u holu zgrade Centra za socijalni rad na Novom Beogradu, pobegao sa mesta zločina i uputio se ka Tošinom bunaru, gde je potom skočio pod voz.

Kako Kurir saznaje, Lovrić, inače instruktor vožnje, juče je došao u prostorije centra kako bi video svoja tri sina od deset, osam i tri godine, koje je Olga dovezla džipom.

Međutim, ubrzo pošto su se sastali, počela je drama, koja se završila jezivim zločinom. Lovrić je, kako se pretpostavlja, kamenom izudarao ženu po glavi naočigled prestravljene dece, koja su pokušavala da ga spreče u tome i molila ga da prestane.

- Došla sam u Centar za socijalni rad zbog drugog slučaja, da pomognem komšinici. Bila sam u kancelariji s direktorkom centra kad sam čula povike: „Ubiću je!“, a potom i jauke i vrisku. Muškarac za kog se posle ispostavilo da je ubio ženu mirno je izašao napolje, kao da se ništa nije desilo, i otišao. Izgledao je potpuno hladnokrvno.

Nesrećnoj ženi je bila razbijena glava, a pošto je udarila u staklo na vratima, verovatno prilikom pokušaja da pobegne, imala je i komade stakla u glavi. Prizor je bio jeziv. Kratko je davala znake života i preminula je pre dolaska Hitne pomoći - rekao je za Kurir očevidac nesreće.

foto: Privatna Arhiva

Policija je odmah blokirala čitavo naselje i pokrenula opsežnu potragu za podivljalim Lovrićem. Na mesto zločina ubrzo je pristigao i brat nesrećne žene Aleksandar Ignjatović.

- Moja sestra je više puta policiji prijavljivala porodično nasilje. Milan je dva puta bio osuđen zbog nasilja nad ženom i decom, zbog čega je bio u zatvoru. I eto vidite šta se desilo. Dokle će se u ovoj zemlji tolerisati nasilje nad ženama? - rekao je Ignjatović.

Prema našim saznanjima, problematični Lovrić je, između ostalog, robijao dve godine, jer je tukao najstarijeg sina i izbacio ga iz stana zbog četvorke iz engleskog jezika. Takođe, imao je posttraumatski sindrom jer je bio na ratištu.

Nasilnik povratnik

NEPREKIDNO PRETIO ŽENI

Kako je Kurir juče saznao na mestu zločina, nesrećna Olga Lovrić je konstantno dobijala pretnje smrću od bivšeg supruga, zbog čega ga je i više puta prijavljivala. Nezvanično, oni su bili deset godina u braku, a nakon što su se rastali, njemu je bilo omogućeno da viđa decu samo u njenom prisustvu, ali i pod obaveznim nadzorom Centra za socijalni rad.

Kurir / Aleksandar Bečić

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track