SASLUŠAN MONSTRUM IZ RAKOVICE: Marko Nikolić u Tužilaštvu samo ćutao!
Foto: Dragana Udovičić

STRAVIČNO DVOSTRUKO UBISTVO ISPRED CENTRA ZA SOCIJALNI RAD

SASLUŠAN MONSTRUM IZ RAKOVICE: Marko Nikolić u Tužilaštvu samo ćutao!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Marko Nikolić (43) osumnjičen da je u utorak ispred Centra za socijalni rad u Rakovici ubio sina Mihajla (4) i suprugu Maju Đorđević (38) priveden je i saslušan u Višem tužilaštvu u Beogradu.

Osumnjičeni nije iznosio odbranu, a predložen je i pritvor zbog postojanja opasnosti da bi mogao da ponovi krivično delo i zbog uznemiravanja javnosti.

foto: Dragana Udovičić

Sestra zverski ubijene žene istakla je juče da je, bez obzira na to što je bila žrtva nasilja, upravo nesrećna Maja morala da plati kaznu jer tokom 2015. godine nije dozvoljavala Nikoliću da vidi dete, iako je Centar za socijalni rad to dozvolio.

Policija je, kako saznajemo, došla do saznanja da je monstrum Marko Nikolić započeo krvavi pir na Banjici, i to na lokalnom groblju, gde se pretpostavlja da je najpre odveo sina. Sumnja se da je upravo na tom mestu pokušao da zadavi svog sina.

foto: Dragana Udovičić

Međutim, mališan je verovatno bio u nesvesti i tako poluživog bacio ga je majci pred noge. Nesrećnom mališanu tada su naprsle lobanja i karlična kost, od čega je i preminuo - objasnio je naš izvor i dodao da je, prema prvim informacijama, ubijena žena imala preko 50 uboda nožem po celom telu.

(Kurir.rs/J.S, Foto: Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Hrabri komunalni policajac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track