SVEDOK UBISTVA BRISA TATONA: Sam je pao, nikoga nije bilo oko njega
Foto: Profimedia

Suđenje

SVEDOK UBISTVA BRISA TATONA: Sam je pao, nikoga nije bilo oko njega

Crna Hronika -

Slobodan Čenić, očevidac tuče u kojoj je 2009. na Obilićevom vencu u Beogradu nastradao navijač Bris Taton, izjavio je danas pred Višim sudom u Beogradu da je video da je Francuz sam pao u provaliju.

Čenić, koji se dugo nije pojavljivao u sudu jer ne živi u Srbiji, na ponovljenom suđeju Dejanu Puzigaći, ispričao je da je sedeo u kafiću kada je naišla grupa navijača Partizana, obućenih u crno. Prema njegovim rečima, nastao je haos, a Bris Taton se odvoio od svojih prijatelja i u strahu od rulje potrčao ka ogradi.

"Nikoga nije bilo blizu Tatona, niko ga nije sapleo. Niko ga nije dotakao rukom, a kamo li bacio niz stepenište. On je u strahu sprintom pobegao, sapleo se verovatno o žardinjeru koju nije video dok je bežao da spase sopstveni život", ispričao je Čenić.

Prema rečima ovog svedoka, on je odmah pritrčao i video da Bris Taton ima veliki podliv na licu, koji se uvećavao, ali da nigde nije bilo krvi. On je rekao i da mu je žao zbog smrti mladića, ali da mu je žao i 14 porodica navijača koji su nepravedno osuđeni.

(Kurir.rs/J.S.)

Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Ekskluzivno: Kurir TV sa radnicima Goše! "Idemo do kraja"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja